«Να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε» - Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την πρεμιέρα του Chart Show

Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε» - Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την πρεμιέρα του Chart Show

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το βράδυ του Σαββάτου (12/3) η εκπομπή Chart Show με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Το μουσικό show επιστρέφει μετά από 10 χρόνια περίπου και η αγαπημένη τραγουδίστρια υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου.

Μαζί της θα βρίσκεται και ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος αναμένεται να εκπλήξει με τις ιστορίες και το παρασκήνιο που θα αποκαλύψει.

Το απόγευμα μάλιστα της Πέμπτης 10/3, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε σε μια ανάρτηση για την πρεμιέρα, με την ίδια να ευχαριστεί δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την πρεμιέρα του Chart Show

«Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στον @alphatv ξεκινάμε το ταξίδι μας στο χρόνο με τα τραγούδια! Την τιμητική της έχει η δεκαετία του ‘90!!! Ελάτε να δούμε τη διαδρομή των τραγουδιών μέχρι σήμερα να ακούσουμε ιστορίες να συγκινηθούμε να διασκεδάσουμε!

Συνοδοιπόροι μου ο μοναδικός @g_arsenakos και ο Πέτρος Δραγουμανος! Νίκο μου χωρίς εσένα τίποτα δε θα γινόταν από όλο αυτό! Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου! @nkoklonis», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Oι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για την Ναταλία Γερμανού και την επιστροφή του μουσικού σόου

Την πολυπόθητη πρεμιέρα του Chart Show περιμένουν όλοι , με την πρώτη λαμπερή καλεσμένη, και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε να κάνει σχετικές δηλώσεις στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης 10/3. Η τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως έχει μια μικρή αγωνία και για το λόγο αυτό δέχθηκε συμβουλές από τη Ναταλία Γερμανού.

Δε μπορεί κανείς να ξεχάσει πως η θρυλική αυτή μουσική εκπομπή είχε ξεκινήσει με την Γερμανού, η οποία φρόντισε να καθησυχάσει την Βανδή, καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς μουσικό τηλεοπτικό προιόν.

«Έχω την αγωνία μου, δεν το κρύβω αλλά, είμαι χαρούμενη. H σχέση που αποκτώ με τον κόσμο μέσα από την τηλεόραση είναι πάρα πολύ όμορφη όλα αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει. Για το Chart Show εννοείται το συζήτησα με τη Ναταλία, την πήρα για να μου δώσει τις ευλογίες της και της είπα “της ευλογίες σας πάτερ μου”.

Πολύ απλά μου είπε ότι είναι ένα μουσικό show και είμαι στα χωράφια μου, να είμαι χαμογελαστή, ευγενική και χαρούμενη» είπε η Δέσποινα Βανδή.