«Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο, εντελώς μόνος» - Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Η ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο, εντελώς μόνος» - Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 10/3 μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξαν τόσο καλοί συνεργάτες όσο και καλοί φίλοι για αυτό και θέλησε να πει το δικό της αντίο και δημόσια, με τα λόγια της να συγκινούν.

Το αντίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Δημήτρη Κοντομηνά

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ το δικό του αντίο στον επιχειρηματίας είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόννησο - Χτισμένη κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα

Κυριολεκτικά από το πουθενά ''έσκασε'' η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 10/3 - δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία -, που προκάλεσε το σοκ του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο ίδιος είχε μια αμύθητη περιουσία εξαιτίας όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με τις οποίες απασχολούνταν, ενώ στην κατοχή του είχε πάρα πολλά ακίνητα τα οποία έβγαζε σιγά σιγά στο ''σφυρί'' εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του τον τελευταίο χρόνο.

Ένα από αυτά τα ακίνητα ήταν και το τεράστιο κτήμα του στην Πελοπόννησο, επιφάνειας 916 στρεμμάτων, με την απίστευτη βίλα που ήταν χτισμένη πάνω στην θάλασσα στην ακτή της Πελοποννήσου απέναντι από την Ύδρα και έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο Πόρτο Χέλι, στη νήσο Δοκό και στις Σπέτσες.

Αν και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από γνωστούς μεσίτες, το ακίνητο στην Πελοπόννησο ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες, τελικά βρέθηκε ο τρόπος να βγει προς πώληση και η αξία του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η αξία του...4.565.981 ευρώ παρακαλώ. Ναι, καλά διαβάσατε.

Το σπίτι, το οποίο είναι χτισμένο τη δεκαετία του ’50, βρίσκεται στη χερσόνησο και λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο παραλίες του κτήματος, η μία με άσπρη άμμο και η άλλη με βότσαλο, υλικά που με ειδικά φορτία είχε μεταφέρει ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τον επίγειο παράδεισό του όταν έκανε ανακαίνιση, το 2012.

Μάλιστα, στα σχέδιά του φημολογείται ότι ήταν η κατασκευή μαρίνας, η οποία όμως δεν χτίστηκε ποτέ λόγω των αντιδράσεων από κατοίκους της περιοχής. Τα κτίσματα στην παραλία και ένας ξεχωριστός ξενώνας προσφέρουν συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, ενώ μάλιστα κάποια άλλα οικήματα έχουν χώρο για το προσωπικό και για τους εργάτες του κτήματος.

 Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόνησσο

 Ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ η βίλα του Κοντομηνά στην Πελοπόνησσο