Πρωτοφανές περιστατικό: Δημοσιογράφοι από Mega και ΑΝΤ1 αντάλλαξαν μικρόφωνα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

«Τι διακαναλικός πολιτισμός είναι αυτός», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτοφανές περιστατικό: Δημοσιογράφοι από Mega και ΑΝΤ1 αντάλλαξαν μικρόφωνα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Το πρωί της Παρασκευής (11/3) οι κάτοικοι της Αττικής ξύπνησαν σε ένα χιονισμένο τοπίο, γεγονός που για Μάρτη μήνα αποτελεί πρωτοφανές σκηνικό. Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών σταθμών βγήκαν στους δρόμους, ώστε να μεταδώσουν το σκηνικό και να μεταφέρουν τα νέα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το τι θα συναντήσουν οι δημοσιογράφοι στο ρεπορτάζ τους είναι πάντα άγνωστό. Μην ξεχνάμε ότι αρκετές φορές έρχονται αντιμέτωποι ακόμα και βίαια σκηνικά, όπως συνέβη και τις προάλλες στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ωστόσο, ευτυχώς αυτή την φορά το αναπάντεχο ήταν καλοδεχούμενο από όλους.

Η διακαναλική ενημέρωση από MEGA - ANT1

Πολλές φορές τα κανάλια στέλνουν τους δημοσιογράφους τους σε κοινές τοποθέσιες, όπως σήμερα που συναντήθηκαν στα διόδια των Αφιδνών. Γύρω στις 6 το πρωί έγινε κάτι αναπάντεχο. Ο Λάζος Μαντικός, ο οποίος μετέφερε τα νέα για την κυκλοφορία στην εθνική οδό, βρέθηκε να ανταλλάσσει μικρόφωνα με την δημοσιογράφο Νέτη Φίλια από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης διέκρινε στο πλάνο τους συναδέλφους από το Mega, παρότρυνε τον Λάζο Μαντικό να τους καλημερίσει. Ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 πλησίασε τη Νέτη Φίλια, την ενημέρωσε ότι είναι στον αέρα και αντάλλαξαν τα μικρόφωνά τους.

«Τι διακαναλικός πολιτισμός είναι αυτός», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ οι δύο δημοσιογράφοι έπαιρναν συνέντευξη ο ένας από τον άλλον.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Φήμες τον ήθελαν να σταματάει οριστικά από την τηλεόραση από πολύ νωρίς, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, έχουμε ανατροπή.

Όπως ειπώθηκε, ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για ακόμη δυο χρόνια. Ωστόσο, δεν θα είναι και τα δυο παρουσιαστής, αφού τον δεύτερο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στο δυναμικό του αλλά να οδηγηθεί και σε διάδοχο σχήμα, χωρίς ενδεχομένως τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ενημερωτικό ρόλο, όπως είχε ειπωθεί.

«Εγώ τα επόμενα δύο χρόνια θα ήθελα να βλέπω τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο οικείος μου είναι ο Λιάγκας και εκπαιδευμένος. Όμως υπάρχουν γυναίκες ικανές μην τρελαθούμε. Μπράβο όμως στον ΑΝΤ1 που ανανεώνει στον Γιώργο που έχει δώσει τη δυνατότητα αυτής της μακροημέρευσης» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.