"Η οικογένεια επιθυμεί..." - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Κοντομηνά

"Δεν θα γίνει μία κηδεία που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 10 Μαρτίου αφήνοντας πίσω του τεράστια θλίψη για την οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους, ένας εκ των οποίων είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το πρωί της Παρασκευής 11/3 στην εκπομπή το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η οικογένεια του ίδιου δεν επιθυμεί την ύπαρξη μεγάλου πλήθους στην κηδεία και θα προτιμούσε αυτή να γίνει σε κλειστό κύκλο, ενώ ακολούθησε μία ακόμη αποκάλυψη για την οικογένεια, κατά την οποία το σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά είναι στην κατοχή τους, καθώς έχει πουληθεί αρκετό καιρό πριν.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Να πούμε ως πληροφορία δικιά μου, ότι η οικογένεια επιθυμεί την κηδεία σε κλειστό κύκλο. Δηλαδή, δε θα γίνει μία κηδεία που θα πάνε όλοι. Θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, στον οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, αλλά δε θα πούμε εμείς καθώς το σεβόμαστε».

«Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο, εντελώς μόνος»

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 10/3 μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξαν τόσο καλοί συνεργάτες όσο και καλοί φίλοι για αυτό και θέλησε να πει το δικό της αντίο και δημόσια, με τα λόγια της να συγκινούν.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ το δικό του αντίο στον επιχειρηματίας είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος.