«Δε μπορεί κανένας άλλος να...» - Ξεσπάει ο Τάσος Τεργιάκης με το post της Χατζηβασιλείου για τον Κοντομηνά

Όσα είπε στον αέρα του Πρωινού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορεί κανένας άλλος να...» - Ξεσπάει ο Τάσος Τεργιάκης με το post της Χατζηβασιλείου για τον Κοντομηνά

Ο Τάσος Τεργιάκης έκανε βαριές δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 11/3 μέσα από το πάνελ του Πρωινού, αναφορικά με τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά. Ο δημοσιογράφος έχει την άνεση να μιλάει για τον πρώην πρόεδρο του alpha μιας και είχε υπάρξει στο κανάλι του, και θυμάται πολλές έντονες στιγμές του.

Ξέσπασε λοιπόν μέσα από την πρωινή εκπομπή με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον Κοντομηνά. Η παρουσιάστρια έγραψε πολλά για τη ζωή του αλλά και για το τραγικό τέλος που βρήκε σχεδόν μόνος του.

Oι δηλώσεις του Τάσου Τεργιάκη για την ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Θεωρώ από τη στιγμή που φεύγει ο άνθρωπος, ο μόνος που νομιμοποιείται να γράφει τέτοια πράγματα είναι η αδερφή του, η κόρη του και ο γαμπρός του. Δε μπορεί κανένας άλλος να αναφέρει έφυγε 30 κιλά μόνος σε ένα δωμάτιο. Το μόνος και το μοναξιά το δικαιολόγησε ο γιατρός του.

Από την εποχή covid και μετά δεν ήταν εύκολο να πηγαίνει κανένας εκεί. Είναι εύκολο να λέμε έφυγε μόνος του σε ένα κρεβάτι. Οι συνθήκες ήταν λίγο διαφορετικές. Το αν ήταν 30 κιλά, αν έσβηνε από την αρρώστια του ή το αν είχε επαφές με αυτούς που τόσα χρόνια τους βοηθούσε, είναι ένα άλλο θέμα» σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης.

Η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξαν τόσο καλοί συνεργάτες όσο και καλοί φίλοι για αυτό και θέλησε να πει το δικό της αντίο και δημόσια, με τα λόγια της να συγκινούν.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ το δικό του αντίο στον επιχειρηματίας είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος.