Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα - Το σοκαριστικό βίντεο που έχει στα χέρια της η Αγγελική Νικολούλη

Συγκλονιστικές πληροφορίες στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα - Το σοκαριστικό βίντεο που έχει στα χέρια της η Αγγελική Νικολούλη

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, την Παρασκευή 11/3, οι εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα με τα τρία νεκρά κορίτσια θα αφήσουν το κοινό άναυδο, καθώς η μια εκ των τριών παιδιών είχε δημιουργήσει μία προφητική ζωγραφιά.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μαζί με την παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα της μητέρας των παιδιών, καθώς βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο από κινητό της, παρουσιάζεται μία ζωγραφιά με τρία μικρά αγγελάκια. Δεν έχει διερευνηθεί ακόμη εάν η ζωγραφιά αυτή αποτελεί στοιχείο εναντίων των γονιών ή γενικότερα για την επίλυση της υπόθεσης, η συμβολική της σημασία, όμως, είναι τρομακτική.

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με τον ίδιο τον ταξίαρχο της αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, να την χαρακτηρίζει "υπόθεση του αιώνα".

Το τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ

Στη δημοσιότητα νέα SMS που αντάλλαξαν οι γονείς - Αλλάζουν τα δεδομένα

Η υπόθεση των τριών παιδιών της Πάτρας έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και οι έρευνες της αστυνομίας έχουν εντατικοποιηθεί. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι διάφορες συνεντεύξεις της μητέρα των παιδιών καθώς φαίνεται πως από αυτές προκύπτουν κάποιες συμπτώσεις αλλά και κάποιες αντιφάσεις.

Πριν από λίγες μέρες, την νομική εκπροσώπηση της μητέρας ανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι βέβαιος πως θα «αναδειχθεί η πλήρης αλήθεια».

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας», αναφέρει η ανακοίνωση από το δικηγορικό του γραφείο.

«Συναντήθηκα με το ζευγάρι. Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει», δηλώνει ο ίδιος, ενώ λέει πως έχει και SMS του ζευγαριού από εκείνη την περίοδο που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Σχετικά με την γνωριμία του με το ζευγάρι, ο κύριος Λύτρας είπε πως πενθούν για τα παιδιά τους, ακόμα και αν δέχονται απειλές: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγορήσαν που πήγαν σε μία συναυλία αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά. Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία για να συναντήσουν τον τραγουδιστή προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχε φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού».