Λαχτάρησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη η Μαρία Ηλιάκη - Είδε να κλέβουν το αυτοκίνητό της μπροστά στα μάτια της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαχτάρησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη η Μαρία Ηλιάκη - Είδε να κλέβουν το αυτοκίνητό της μπροστά στα μάτια της

Μία επική φάρσα δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 11/3 η Μαρία Ηλιάκη από την εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, όσο επική ήταν και εκείνη της Βίκυς Σταυροπούλου. Η παρουσιάστρια φεύγοντας από το στούντιο είδε το αυτοκίνητό της να φεύγει. Μέχρι να καταλάβει τι είχε γίνει προηγήθηκε ένα τεράστιο σοκ.

Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Κωνσταντίνος Μίχος παραπλάνησαν την Μαρία Ηλιάκη με τον δεύτερο να κλέβει τα κλειδιά του αμαξιού και με τον πρώτο να προσποιείται ότι παίρνει συνέντευξη από την παρουσιάστρια για να βιντεοσκοπήσει την αντίδρασή της.

Η αντίδρασή της είναι ξεκαρδιστική, αλλά ευτυχώς το αστείο δεν κράτησε για πολύ και το αμάξι επέστρεψε, όπως και η καρδιά της στην θέση της.

Η φάρσα του Πάμε Δανάη στη Μαρία Ηλιάκη

«Το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που...»

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού η εκπομπή «Τι λες τώρα» που συμμετέχει δε θα βγήκε στον αέρα, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επιφέρει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλές εκπομπές να διακόπτουν την προβολή τους, καθώς τα έκτακτα δελτία είχαν κυρίαρχη θέση.

Έτσι λοιπόν και η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση της σε όσους βιώνουν τη φρίκη του πολέμου, αλλά και σε όσους παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

«Παιδιά τι κάνετε; Εκπομπές δεν βγαίνουν λόγω επικαιρότητας, όπως θα έχετε καταλάβει. Μιλάμε τώρα το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε έτσι, μια μαυρίλα, ένα ψυχοπλάκωμα, μια απογοήτευση, μια κατήφεια, μια ανασφάλεια» είπε η Μαρία Ηλιάκη.
«Από την μια δεν θέλω να ανοίγω τηλεόραση, από την άλλη θέλω να ξέρω και τι γίνεται» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.