«Ήμουν 10 μέτρα πιο κάτω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Ελάχιστοι το γνώριζαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν 10 μέτρα πιο κάτω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (11/3) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα την οποία ωστόσο μέχρι τώρα ελάχιστοι γνώριζαν. Συγκεκριμένα είπε πως και ο ίδιος βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

«Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί. Και δυστυχώς εκείνη την ημέρα ήμουν και εγώ 10 μέτρα πιο κάτω, γιατί είχα πάθει αντίστοιχο ατύχημα. Είχε σκάσει το λάστιχό μου και περίμενα την οδική βοήθεια. Και μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα τόσες πολλές σειρήνες.

Περίμενα μια ώρα να έρθουν να με πάρουν και σταματάει ένας άνθρωπος και μου λέει "δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί με ένα παιδί νέο που έχει διαμελιστεί και προσπαθούμε να το μαζέψουμε". Και την επόμενη μέρα όταν πήγα να δώσω στοιχεία μου είπε ότι έχει πάει σε πολλά τέτοια περιστατικά και ήταν πολύ αποκρουστικό το θέαμα. Ήταν εξαίρετο παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το τροχαίο των γονιών της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της).

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου έγινε με αφορμή τα λόγια της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Με προσέγγισαν φέτος για το Survivor, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια», είπε επίσης η Στέλλα Μιζεράκη.