Έδωσαν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έδωσαν οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ωστόσο ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Μάλιστα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η αγαπημένη του συνεχίζουν την κοινή τους πορεία. Σήμερα (11/3), η Γαία Μερκούρη έχει τα γενέθλιά της και έτσι δε θα μπορούσε να μη δεχθεί τις ευχές από τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη

«Happy Birthday Gaia», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άγγελος Λάτσιος.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη

Το βέτο της Ελένης Μενεγάκη στη σχέση τους

Όπως ανέφερε ένα δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, παρά το γεγονός ότι τα δυο παιδιά είναι ευτυχισμένα, όπως εξάλλου και οι γονείς τους, τους οποίους συνδέει στενή φιλία, λόγω της παλιάς σχέσης του Ματέο Παντζόπουλου με την Δωροθέα Μερκούρη, η σχέση αυτή έχει προβληματίσει έντονα την Ελένη Μενεγάκη.

Όχι ότι η παρουσιάστρια δεν την εγκρίνει, ακριβώς το αντίθετο αφού η Γαία είναι ένα πολύ καλό παιδί, κάτι που η Ελένη εκτιμά ιδιαιτέρως.

Όμως, η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες της κυρίως μετά την ανακοίνωση του Άγγελου και της Γαίας ότι οι δυο τους αναζητούν σπίτι στην Κηφισιά για να μείνουν μαζί. Η Ελένη πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί. Η Ελένη έχει αγωνία για το μέλλον του Άγγελου, μετά τις αποφάσεις που πήρε εκείνος.

Ο Άγγελος επρόκειτο να μετακομίσει στο Λονδίνο για σπουδές, κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει τελικά και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η σχέση του με την Γαία.

Η Ελένη, παρότι κατά κανόνα δεν παρεμβαίνει στα προσωπικά του νεαρού, έχει εκφράσει τις ανησυχίες της, κάτι που έχει δημιουργήσει αρκετές τριβές μεταξύ τους. Επί του παρόντος, πάντως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, καθώς Άγγελος και Γαία παραμένουν κυριολεκτικά αχώριστοι...