«Όλα γκρεμίζονται! Τίποτα δεν...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

"Γροθιά" στο στομάχι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα γκρεμίζονται! Τίποτα δεν...» - Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε πριν μερικές ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της και πριν μερικές μέρες συγκίνησε τους πάντες με όσα ανέφερε για τον θάνατο της μητέρας της.

Αυτή την φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στα story της μια φωτογραφία με μερικά λόγια του Δεγαμιώτη, που είναι "γροθιά" στο στομάχι.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές...» - Άσχημα ψυχολογικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη του Χαμογέλα και πάλι

Αρκετά δύσκολες στιγμές βιώνει η Ουκρανία καθώς για τρίτη μέρα είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος με την Ρωσία, με τις εξελίξεις να είναι δραματικές. Η επικαιρότητα τρέχει, ωστόσο το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών έχει επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας, με έκτακτα δελτία να διακόπτουν όποτε κρίνεται απαραίτητο. Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη δεν βγήκε στον αέρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές το Σάββατο 26/2, μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι, συγκλονισμένη από τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον κόσμο, ενώ η ίδια ήταν φανερά συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής. Στο ξεκίνημα ακούστηκε το τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», με την παρουσιάστρια να σχολιάζει τα γεγονότα.

«Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να αλλάξει με ένα τραγούδι, έτσι απλά. Όλων η σκέψη είναι στην Ουκρανία. Έχει σφιχτεί το στομάχι μας, έχει πιαστεί η καρδιά μας. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και οι ώρες που περνάνε», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.