Πάρθηκε η απόφαση - Εκτός ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It

Εκτός αέρα και την επόμενη εβδομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάρθηκε η απόφαση - Εκτός ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It

Εκτός ΣΚΑΪ και για την άλλη βδομάδα πρόκειται να μείνουν η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, Love It, σύμφωνα με πληροφορίες. Συγκεκριμένα, όλη η πρωινή ζώνη του σταθμού παραμένει ενημερωτική και την επόμενη εβδομάδα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Το ίδιο μοτίβο κυριαρχεί και στο OPEN, κάτι που όπως φαίνεται θορύβησε το κανάλι του Φαλήρου και έτσι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου παρατείνεται, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμα πότε πρόκειται να ξανά βγει στον αέρα, την ώρα που εκείνη το έχει ρίξει στα ταξίδια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ άφησε και μερικές αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης του Love it έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

«Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ.

Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είπε: «Το ρεπορτάζ είναι ολόφρεσκο, το επιβεβαίωσα και λέει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει όχι ένα αλλά δύο ραντεβού με το STAR. Είχε ακουστεί για το OPEN αλλά όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτάει για διάφορα πράγματα με το STAR και υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Συζητάει για συγκεκριμένη, καθημερινή ζώνη».