Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για την Αλικάκη

Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρουν να μείνουν οικογένεια μετά τον χωρισμό τους

«Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από...» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για την Αλικάκη
News 11.03.2022 19:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11/3 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον τρόπο που καταφέρουν να μείνουν οικογένεια μετά τον χωρισμό τους.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη για την σχέση του με την Μυρτώ Αλικάκη

«Και με τους δύο μου γιους είμαστε φίλοι. Δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά επειδή έχουν τους ίδιους γονείς, είναι και θέμα χαρακτήρα. Και εγώ και η Μυρτώ έχουμε και με τους δύο μία πάρα πολύ ωραία σχέση που λέμε τα περισσότερα, δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα. Και εμείς οι μεγάλοι έχουμε πράγματα που τα κρατάμε και εμείς. Ακόμα και τα δύσκολα όμως τα συζητάμε.

Με την Μυρτώ δεν είχαμε καλές σχέσεις από την αρχή του χωρισμού. Πέρασαν δύο χρονάκια, να ηρεμίσουμε, να φύγουν οι τσίτες και νομίζω χρειάζεται για όλους αυτό. Στην αρχή νομίζεις ότι θα κρατήσει για πάντα, αλλά με την Μυρτώ ποτέ δεν ξεφύγαμε. Υπήρχε ένας θυμός και τα απωθημένα του καθενός. Τα πράγματα χαλαρώνουν με τον χρόνο και με το πως βλέπεις τον άλλο. Νομίζω και η Μυρτώ έβλεπε σε εμένα και εγώ σίγουρα έβλεπα στη Μυρτώ μία γυναίκα η οποία ήταν εντάξει με τα παιδιά μας, ωραία μαμά, σωστή μαμά. Δεν υπήρχαν περίεργα πράγματα μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Οι γιοι μου με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος επισκέφθηκε το θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση της πρώην συζύγου του, Μυρτώς Αλικάκη.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γιοι του κρίνουν αυστηρά τις δουλειές που κάνουν οι γονείς τους ενώ τόνισε πως πολλές φορές του τη λένε αν κάνει ερωτική σκηνή με άλλες γυναίκες.

«Είχα τον γιο μου παρέα απόψε. Και ο μικρός θα ερχόταν, αλλά είχε προπόνηση. Τα παιδιά μου με κρίνουν για τους ρόλους μου, γιατί έχουν μεγαλώσει στο θέατρο και στις παραστάσεις μας. μεγαλώνοντας, μεγαλώνει και η κρίση τους και είναι πιο μεστή και πιο εύστοχη. Έχουν δει τον μπαμπά δολοφόνο, θύμα, δραπέτη, έχουν συνηθίσει. Έχουν δει και τον μπαμπά με άλλες γυναίκες.

Με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Spoiler για το νέο κύκλο του Έτερος Εγώ - «Υπάρχει και κάποιος πάνω από το “ερπετό”»

Πέτρος Λαγούτης για Νέα Σμύρνη: «Θα έχουμε θύματα και θα φταίτε μόνο εσείς και οι εντολές σας»

Share