Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη - Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Κατερίνα Στικούδη. Μπορεί πρόσφατα να πέρασε μια άσχημη περιπέτεια, ωστόσο, στήριγμα της σε όλα είναι ο σύζυγός της που με την κορούλα τους την γεμίζουν όμορφες στιγμές αλλά και αναμνήσεις για το μέλλον.

Πρόσφατα επίσης, μπήκε στο στούντιο όπου ηχογράφησε το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Ένα Λεπτό» σε μουσική του Κωνσταντίνου Κουροπαλάτη, και σε στίχους των Κωνσταντίνου Κουροπαλάτη και Dj Rico.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες το music video και ήδη κάνει χαμό!

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη

Η αποκάλυψη της Στικούδη για τον μπέμπη της

Στο The 2night Show είδαμε καλεσμένη την Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Τρίτης 22/2. Η εντυπωσιακή κατά κοινή ομολογία τραγουδίστρια και πλέον μανούλα τράβηξε όλα τα βλέμματα καθώς το σώμα που διατηρεί, είναι σα να μη γέννησε ποτέ.

Ενθουσιασμένη με τον νέο της ρόλο, μιλάει αυτή τη φορά στον παρουσιαστή πιο εύκολα για τον μικρό της γιό Βύρωνα, καθώς σε άλλες συνεντεύξεις της την διακατείχε μια αμηχανία για το θέμα. Σήμερα λοιπόν, βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους για εκείνη και εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με την μητρότητα.

Όσο για την ομοιότητα του γιού της Κατερίνας Στικούδη με τον μπαμπά και αγαπημένο σύντροφο της τραγουδίστριας, προσπάθησε να μιλήσει αντικειμενικά

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, ότι θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Όταν βλέπω το παιδί μου, τα ξεχνάω όλα» είπε λάμποντας η Κατερίνα Στικούδη και συνέχισε αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει το παιδί:

«Ήλπιζα ότι ο γιος μας θα μοιάζει στον άντρα μου και τελικά είναι ίδιος, είναι ένας πανέμορφος και γλυκός μπέμπης, που όλο γελάει».

Ήδη πάντως δείχνει να δέχεται... πιέσεις από τον σύζυγό της να αποκτήσουν και άλλο παιδάκι καθώς αποκάλυψε: «Ο Βαγγέλης θέλει να κάνουμε και δεύτερο παιδί, δεν είμαι αρνητική αλλά θέλω να απολαύσουμε το γιο μας προς το παρόν.»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε: «Είχα εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ζούσα τόσο μεγάλη χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο.»

Δεν έκρυψε επίσης πως έχει αλλάξει ριζικά και η ψυχοσύνθεσή της από τότε που γέννησε καθώς είπε: «Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη, τόσο που δεν το πίστευα ούτε εγώ. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου μετά τη γέννηση του παιδιού».

Όσα είπε στη συνέχεια, ήταν πολύ συγκινητικά: «Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να προσπαθώ, να βελτιώνομαι και να κάνω ωραίες δουλειές, γιατί δεν το κάνω μόνο για μένα, αλλά και για τον Βύρωνα.»

Πάντως, η Κατερίνα Στικούδη σκοπεύει να είναι ενεργή και χωρίς καθόλου παύση στη δουλειά της καθώς έτσι και αλλιώς, είχε επιστρέψει στα καθήκοντά της στα backstage του J2US, 15 μόλις μέρες αφότου είχε γεννήσει. Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν θα είναι πρόβλημα να δουλέψω σε κάποιο σχήμα που θα εμφανίζομαι δύο φορές την εβδομάδα ή σε κάποια σόου που θα είναι μια φορά την εβδομάδα.»