Γιώργος Παπαδάκης: Ερωτευμένος ο γιος του, Φοίβος - Ξανθιά και κούκλα η σύντροφός του

Κοινές τρυφερές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Ερωτευμένος ο γιος του, Φοίβος - Ξανθιά και κούκλα η σύντροφός του

Περήφανος πατέρας δυο γιων είναι ο Γιώργος Παπαδάκης! Μπορεί να τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα να μεταφέρει σοβαρές ειδήσεις της επικαιρότητας, ωστόσο, όταν γυρνάει σπίτι του είναι ο κλασικός μπαμπάς και σύζυγος.

Μάλιστα, ο γιος του Φοίβος ακολουθεί τα βήματα του στο χώρο της δημοσιογραφίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει πολύ σύντομα θα τον δούμε σε πάνελ εκπομπής του OPEN στο πλευρό γνωστής ξανθιάς παρουσιάστριας.

«Με τον πατέρα μου βεβαίως μαλώνουμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε μεγάλους τσακωμούς για να μην μιλά ο ένας στον άλλο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στη δουλειά επίσης ερχόμαστε σε αντιπαράθεση αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έχει την εμπειρία. Έχει 30 χρόνια της δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Οπότε, το κλείνω και τον ακούω...Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον», είχε εξομολογηθεί ο Φοίβος για τον πατέρα του σε παλαιότερη συνέντευξη.

Πολλά ωστόσο είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το νεαρό Φοίβο. Όπως για παράδειγμα την σύντροφο του. Ωστόσο, αν κάνεις σκρολ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θα δεις πολλές κοινές τρυφερές τους φωτογραφίες.

Την σύντροφος ρου λοιπόν, την λένε Αλίκη - Μαρία είναι ξανθιά και κούκλα!

Φωτογραφίες του Φοίβου Παπαδάκη με τη σύντροφό του

Η έκπληξη της συντρόφου του για τα γενέθλια του

Χαρές είχε στο σπίτι του ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, αφού γιόρτασε τα γενέθλια του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Instagram και έπειτα από ανάρτηση της συντρόφου του, Αλίκης.

Η σύντροφος του λοιπόν, Αλίκη στο προσωπικό της προφίλ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο αγαπημένος της έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του έκαναν έκπληξη.