«Έφυγε από τη ζωή...» - "Λύγισε" ο Παύλος Χαϊκάλης πάνω στη σκηνή για το θάνατο του αδερφού του

Τα λόγια του πάνω στην σκηνή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έφυγε από τη ζωή...» -

Την Παρασκευή 11/3 έγινε γνωστή η απώλεια και το βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παύλου Χαϊκάλη. Ο αδερφός του ηθοποιού έδωσε μια σημαντική μάχη με τη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.

Συγκλονισμένος ο ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με έναν σπουδαίο τρόπο. Το βράδυ της Παρασκευής και ενώ βρισκόταν στο θέατρο Πύργου και στην πολυσυζητημένη παράσταση, που παίζει αυτή την περίοδο θέλησε να αφιερώσει το χειροκρότημα του κοινού, σαν τελευταία ένδειξη αγάπης στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Oι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη μετά τον θάνατο του αδερφού του

Η είδηση για του θανάτου του αδερφού του έσκασε λίγο μετά την απόφαση του ΣΕΗ

Η Παρασκευή 11/3 είναι άκρως σημαντική για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς πρόκειται να κατατεθεί ο φάκελος με τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου μετά από ψηφοφορία να αποφασιστεί το μέλλον του Γιώργου Κιμούλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ζωντανά με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει ακόμα την πρόταση του πειθαρχικού συμβουλίου και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί ενώ από την άλλη στην επιφάνεια βγαίνουν ολοένα και περισσότερες καταγγελίες.

Ο ίδιος είπε: «Πρόκειται να κατατεθεί η πρόταση του Πειθαρχικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ανοιχτεί ο φάκελος. Θα δούμε τι μας εισηγείται για τον καθένα χωριστά από τους τρεις ηθοποιούς. Μετά θα προκηρύξουμε τη Γενική Συνέλευση εντός ευλόγου διαστήματος (μέσα στον μήνα)».