Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Διώροφο και νεανικό - Με πολύχρωμους πίνακες και κρεμαστές καρέκλες το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Διώροφο και νεανικό - Με πολύχρωμους πίνακες και κρεμαστές καρέκλες το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου
News 12.03.2022 13:04
Από Youweekly Team

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει από φωτογραφίες πολλές γωνίες από το εντυπωσιακό της σπίτι στην Εκάλη.

Εκεί έμενε και μένει με του δυο της γιους, οι οποίοι την επισκέπτονται συχνά πυκνά. Ο Άρης και ο Νικήτας έχουν χαράξει την δική τους πορεία μετά την ενηλικίωση τους, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει κάτι νέο και στα επαγγελματικά του.

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου

Το σπίτι της λοιπόν η Μαρία Μπακοδήμου το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε να είναι ο προσωπικό της παράδεισος όπου θα χαλαρώνει μακριά από προβλήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ενα μεγάλο σαλόνι με πινελιές μοντέρνας τέχνης, μια εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα, πολλά βιβλία, μία φωτεινή κουζίνα, όπου μαμά και γιοι εκτελούν συνταγές, αλλά και πιο κλασσικές γωνιές με vintage αντικείμενα, κυριαρχούν στο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου. Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο κήπος της.

Μαρία Μπακοδήμου σπίτι

Σπίτι Μαρίας Μπακοδήμου σπίτι

Σπίτι Μπακοδήμου φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαρίας Μπακοδήμου

Οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τον λόγο), μπορούμε να πούμε πως η σχέση τους έχει... ενηλικιωθεί και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα, με κοινό γνώμονα τους γιους τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή. Και παρότι εκείνοι σπουδάζουν πλέον στο εξωτερικό, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν μαζί παντού και πάντα, φροντίζει ο ένας τον άλλον, με μάρτυρα τον φακό του YOU την περασμένη Τετάρτη, όταν και βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Σε ευχάριστο κλίμα και με το χαμόγελο στα χείλη το πρώην ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, δείχνοντας πως ακόμα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα και σε δηλώσεις τους παραδέχονται πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και κάνουν τακτικά παρέα, αφού ναι μεν στην προσωπική τους ζωή έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν τους απομάκρυνε στα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία συνεννοούνται άψογα.

Μπακοδήμου Αργυρόπουλος

«Η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή»

Παραμένει άγνωστο αν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο, σε βάθος χρόνου όμως ανακάλυψαν τη συνταγή για έναν επιτυχημένο χωρισμό, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό. Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα για το ζευγάρι Μπακοδήμου-Αργυρόπουλου, ειδικά τα πρώτα χρόνια μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια να παραδέχεται: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία. Εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όντως τώρα; Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Μπακοδήμου

Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά...

Share