Καλύτερα δεν γίνεται: Με απώλειες ξεκίνησε η εκπομπή - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Με απώλειες ξεκίνησε η εκπομπή - Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ξεκίνησε αρκετά διαφορετικά σε σχέση με άλλες φορές. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της αρκετά διαφορετικά καθώς ξεκίνησε να αναφέρει τις απώλειες από το πάνελ της μιας και λείπει η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε πως η πανδημία θέρισε την εκπομπή, καθώς οι συνεργάτες της βρέθηκαν θετικοί. Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως: «Μείον 3 έχει στο Καστελόριζο και μείον 3 είμαστε και στο Καλύτερα Δε Γίνεται. Αν βάλουμε και τον αρχισυντάκτη μας και τον παραγωγό είμαστε μείον πέντε.

Μας θέρισε αυτή η αρρώστια, η πανδημία. Περαστικά στον Βασίλη Δρυμούση, στον Δημήτρη Πανόπουλο και στην Εβελίνα, που έχει φαρυγγίτιδα. Περαστικά και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Περαστικά σε όλον τον κόσμο». Να τονίσουμε πως τις θέσεις στο πάνελ πήραν ο Γιάννης Κορδώνης και ο Κώστας Φραγκολιάς. Δείτε επίσης εδώ τι πρόταση δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού on air πριν από λίγες ημέρες από τον Αναστάσιο Ράμμο.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Οι καλεσμένοι 12/3 στο Καλύτερα δεν γίνεται

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την οποία παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, η Ναταλία Γερμανού μέσα από δυο αναρτήσεις στο instagram αποκάλυψε ποιοι θα είναι στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 12/3 θα βρεθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή κοινώς "Ντάνος" ο οποίος ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένος παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor ενώ από την άλλη την Κυριακή 13/3 θα δούμε την Δανάη Μιχαλάκη όπου πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται η Δανάη Μιχαλάκη