Μαρία Γεωργιάδου: Η τρυφερή εξομολόγηση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» για τον γιο της, Αλκιβιάδη

«Η ευτυχία είναι πιο βαρύ πράγμα στη ζυγαριά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Γεωργιάδου: Η τρυφερή εξομολόγηση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» για τον γιο της, Αλκιβιάδη

Η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 12/3 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σειρά που πρωταγωνιστεί, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ενώ από την άλλη "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για τον γιο της Αλκιβιάδη (δείτε τον εδώ), τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Συνηθίζεται ο αποχωρισμός με το παιδί, όταν σκέφτεσαι πάντα ότι είναι ευτυχισμένο, κάνοντας αυτό που θέλει. Η ευτυχία του παιδιού ή η απουσία του παιδιού. Η ευτυχία είναι πιο βαρύ πράγμα στη ζυγαριά. Δεν θες το παιδί δίπλα σου έτσι και έτσι, το θέλεις όπου θέλει εκείνο και ευτυχισμένο.

Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να πάω στην Αμερική, έκανα θέατρο. Πήγαινα λίγο και το καλοκαίρι ερχόταν ο Αλκιβιάδης. Έχω τη δυνατότητα να πάω και να μείνω λίγο παραπάνω, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω γιατί ξέρω πόσο ωραία είναι η ελευθερία σε μια τέτοια ηλικία. Είναι μια αίσθηση ότι είμαι αυτοδύναμος και ακολουθώ τη ζωή που θέλω, δεν είμαι η μαμά μπάστακας. Πάντα μια μάνα ικανοποιείται να δίνει…»

Οι δηλώσεις της Μαρίας Γεωργιάδου

«Αποφάσισα να κάνω θέατρο, όταν έχασα τη...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/02 η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για όσα έχει στερηθεί αλλά και για την μοναχικότητα. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα και για τον Στράτο Τζώρτζογλου καθώς έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί

«Πρέπει να έχουμε το ένα μας πόδι, στο τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά και να ξέρουμε να προωθούμε κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν. Σκέφτηκα πως θα ήθελα να νιώσω τη ζωή πιο έντονα και το θέατρο ήταν κάτι που θα μου το έδινε αυτό, λειτούργησε σα ψυχοθεραπεία.

Η μοναχικότητα σου επιτρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα, και δεν το θεωρώ κάτι αρνητικό. Από την άλλη χρειάζεται και η επαφή με τον κόσμο. Έχω στερηθεί πράγματα που θα ήθελα να έχω κάνει και την παρέα φίλων».