Δέσποινα Βανδή: «Σε πήρα τηλέφωνο και σου είπα “Πάτερ τις ευλογίες σου''...» - Η επική συνομιλία με την Ναταλία Γερμανού

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Chart Show - Your Countdown!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Σε πήρα τηλέφωνο και σου είπα “Πάτερ τις ευλογίες σου''...» - Η επική συνομιλία με την Ναταλία Γερμανού

Πρεμιέρα έχει απόψε 12/3, με την νέα της εκπομπή Chart Show - Your Countdown, η Δέσποινα Βανδή. Η εκπομπή πρόκειται να είναι αρκετά ανενεωμένη, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να αναλαμβάνει τα ηνία της πιο αγαπημένης αντίστροφης μέτρησης. Μάλιστα, η αποψινή πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στα πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90's.

Λίγες μόνο ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η Δέσποινα Βανδή επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και την πρώην οικοδέσποινα του Chart Show, Ναταλία Γερμανού, μιλώντας αποκλειστικά για το τι έχουν ετοιμάσει και όλα όσα θα δούμε.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή λίγο πριν την πρεμιέρα του Chart Show - Your Countdown

«Έγινε η παράδοση της φλόγας! Το είπα ότι σε πήρα τηλέφωνο και σου είπα “Πάτερ τις ευλογίες σου”! Ναταλία μου είμαι χαρούμενη, πήγαν όλα καλά. Είχα πάρα πολύ άγχος στα πρώτα δέκα λεπτά και πάντα έχω άγχος σε πολλές εκπομπές και σε όλες τις πρεμιέρες γενικώς. Θα δείτε ανατροπές στο Chart Show. Πολλή μουσική και χαρά! Όλοι έχουμε να θυμόμαστε κάτι από τα 90’s… εκτός από την κόρη μου.», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την σημερινή 12/3 πρεμιέρα του Chart show

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το βράδυ του Σαββάτου (12/3) η εκπομπή Chart Show με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Το μουσικό show επιστρέφει μετά από 10 χρόνια περίπου και η αγαπημένη τραγουδίστρια υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου.

Μαζί της θα βρίσκεται και ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος αναμένεται να εκπλήξει με τις ιστορίες και το παρασκήνιο που θα αποκαλύψει.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν την πρεμιέρα, η Δέσποινα Βανδή προχώρησε σε μια αντίστοιχη ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αύριο στις 21:00 στον @alphatv !!! Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση! @kaitigarbi σε ευχαριστώ!Εισαι υπέροχη!
@stam_tsimtsili λαμπερή γλυκιά γενναιόδωρη @theofanousg σε αγαπώ και σε εκτιμώ και το ξέρεις! @stelios.dionisiou σε λατρεύω! @yannisdoxas σε ευχαριστώ αγαπημένε μου! @euedroutsa από τις σημαντικότερες δημιουργούς!Τιμη μου! @vanabarba_official πάντα αφοπλιστική! @vrettos_ilias με τον Γιώργο Σαρρη φανταστικοί!Και τα Κακά κορίτσια που χάρηκα που ξαναείδα μετά από τόσα χρονια!Και πολλές άλλες εκπλήξεις που δε θα σας τις πούμε και όλες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.