Δεν κρύβονται πλέον - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στην αγκαλιά του Βλάση Χολέβα

Από βραδινή έξοδο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν κρύβονται πλέον - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στην αγκαλιά του Βλάση Χολέβα

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Εκτός του ότι σχεδίασε την δική της συλλογή ρούχων, έχει βρει και τον έρωτα μετά το διαζύγιο της από τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη. Το τελευταίο διάστημα είναι μαζί με τον Βλάση Χολέβα και παρόλο που δεν το έχουν επιβεβαιώσει, οι εκπομπές άλλα λένε.

Παραπάνω από μια είναι οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους που αποδεικνύουν πως είναι αχώριστοι, ενώ και πρόσφατα μια ανάρτηση που έκανε η Μαρίνα έμμεσα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τη λένε ερωτευμένη.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα

Χθες 12/3 το βράδυ η Μαρίνα Πατούλη διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί με την παρέα της και από το πλευρό της δεν γινόταν να λείπει ο Βλάσης Χολέβας.

Μάλιστα, στις αναρτήσεις της στο Instagram δημοσίευσε και μια κοινή τους που είναι πολύ τρυφερή!

Η πρώην σύζυγος του Βλάση Χολέβα

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Άννα Βελοσόφσκι, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Μια κόρη η οποία μένει μετά το διαζύγιο των γονιών της στην Γερμανία με την μαμά της.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Βλάσης Χολέβας πρώην σύζυγος

Ο Βλάσης Χολέβας είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές στην Ελλάδα και πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει να φορέσουν δημιουργίες του.

Έχει κάνει παρουσίες στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) αλλά και στο κόκκινο χαλί στα The Oscars, Cannes Film Festival μεταξύ πολλών άλλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ήδη οι συλλογές VLASSI HOLEVA πωλούνται σε πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και έχουν ξεκινήσει εξαγωγές σε Γερμανία, Ελβετία, Ρωσία.

Βλάσης Χολέβας βιογραφικό