Πως το όνομα του Πλούταρχου εμπλέκεται στην υπόθεση της Πάτρας - Τι έχει συμβεί;

«Στόχος τους ήταν να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πως το όνομα του Πλούταρχου εμπλέκεται στην υπόθεση της Πάτρας - Τι έχει συμβεί;

Η υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και αποτελεί μείζον θέμα συζήτησης σε όλα τις εκπομπές. Αναμφίβολα ακούγονται πολλές απόψεις σχετικά με τον αν ο θάνατος των 3 κοριτσιών προκλήθηκε από παθολογικά αίτια ή από ανθρώπινο χέρι (Τι υποστηρίζει ο Κατερινόπουλος).

Μια νέα είδηση ήρθε να φωτίσει την υπόθεση μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο οι διαφορετικές θέσεις πάνω σε αυτή αποπροσανατολίζουν για πολλοστή φορά το κοινό. Πιο αναλυτικά, λέγεται πως οι γονείς είχαν προσεγγίσει τον Πλούταρχο σε συναυλία του, για να συγκεντρωθεί ποσό για την στήριξη μιας από τις κόρες. Ο διοργανωτής ωστόσο Άκης Ευαγγέλου διαψεύδει κάτι τέτοιο ενώ την ίδια ώρα φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού επιβεβαιώνει πως είχε γίνει μια προσπάθεια.

Oι δηλώσεις για την γνωριμία του Γιάννη Πλούταρχου με τους γονείς των 3 κοριτσιών από την Πάτρα

«Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς και σε εμένα προσωπικά δεν είχε έρθει κανένας. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εμένα δε με προσέγγισε κανένας ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάτη μου. Δεν τους έχω δει ποτέ. Απλά ξέρω ότι ήταν στη συναυλία από τις αναρτήσεις τους. Δεν ήρθαν ποτέ σε εμένα, ούτε σε συνεργάτη ούτε στο Γιάννη Πλούταρχο, ούτε σε κανέναν», δήλωσε ο κ. Ευαγγέλου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από την πλευρά του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, το ίδιο πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η Ρούλα και ο Μάνος είχαν πάει στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, με σκοπό να συναντήσουν τότε είτε τον τραγουδιστή, είτε κάποιον από τους διοργανωτές. Στόχος τους ήταν να έχουν μια συνομιλία μαζί του, προκειμένου να του ζητήσουν να γράψει και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για τη Τζωρτζίνα ή να πραγματοποιήσει μια συναυλία προκειμένου τα έσοδα να πήγαιναν σε παιδιά με ειδικές ανάγκες».

Και συνέχισε: «Ωστόσο, δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον τραγουδιστή λόγω Covid. Μάλιστα, πριν πάνε στη συναυλία είχαν στείλει μηνύματα στο Instagram του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του για αυτό το λόγο, τα οποία δε διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ»

Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην συνηγόρου της οικογένειας από την Πάτρα

Εντελώς απρόσμενη ήταν η κίνηση της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα να προσλάβει τον Απόστολο Λύτρα για να είναι ο νέος δικηγόρος της οικογένειας που θα τους εκπροσωπεί. Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας, ωστόσο, μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», το πρωί του Σαββάτου 13/2, για τις εξελίξεις της υπόθεσης και για την απομάκρυνσή του.

«Αυτή η υπερέκθεση μιας υπόθεσης στα ΜΜΕ, για άτομα που δεν έχουν γνώση των στοιχείων, των ιατρικών στοιχείων και των τριών παιδιών δημιουργούν σύγχυση για την πορεία και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν μπορεί δηλαδή να εμφανίζονται δημόσια απόψεις χωρίς καμία τεκμηρίωση ότι διέφυγαν από τον ιατροδικαστή και την ιατροδικαστική υπηρεσία μώλωπες στο σώμα ενός μικρού παιδιού, γεγονός σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην συνήγορος, Γιάννης Κόττας και πρόσθεσε:

«Σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να είχαμε μια ιατροδικαστική υπηρεσία διάτρητη, πράγμα για το οποίο έχω την αντίθετη άποψη. Δεν το πιστεύω, οι ιατροδικαστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους».