Μαυροφορεμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Παύλος Χαϊκάλης στην κηδεία του αδερφού του

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Παύλος Χαϊκάλης στην κηδεία του αδερφού του

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς πέρα από από τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο θέατρο για το πρόσωπό του, ο γνωστός ηθοποιός έχασε τον πολυαγαπημένο του αδερφό το απόγευμα της Παρασκευής 11/3.

Πιο συγκεκριμένα, σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το πρωί η κηδεία του Θανάση Χαϊκάλη, στο Κατάκολο Ηλείας. Μάλιστα, προηγήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου της περιοχής.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο Θανάσης Χαϊκάλης περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου, διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και το λιμάνι, μία από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Θανάση Χαϊκάλη

Η κηδεία του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη

Παύλος Χαϊκάλης - Στην κηδεία του αδερφού του

Η είδηση για του θανάτου του αδερφού του έσκασε λίγο μετά την απόφαση του ΣΕΗ

Η Παρασκευή 11/3 είναι άκρως σημαντική για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς πρόκειται να κατατεθεί ο φάκελος με τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου μετά από ψηφοφορία να αποφασιστεί το μέλλον του Γιώργου Κιμούλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ζωντανά με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει ακόμα την πρόταση του πειθαρχικού συμβουλίου και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί ενώ από την άλλη στην επιφάνεια βγαίνουν ολοένα και περισσότερες καταγγελίες.

Ο ίδιος είπε: «Πρόκειται να κατατεθεί η πρόταση του Πειθαρχικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ανοιχτεί ο φάκελος. Θα δούμε τι μας εισηγείται για τον καθένα χωριστά από τους τρεις ηθοποιούς. Μετά θα προκηρύξουμε τη Γενική Συνέλευση εντός ευλόγου διαστήματος (μέσα στον μήνα)».