Ξανά σε σχέση 2,5 χρόνια μετά τον χωρισμό του - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz

Tαιριάζουν πολύ μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξανά σε σχέση 2,5 χρόνια μετά τον χωρισμό του - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz

Οι έρωτες στην ελληνική showbiz είναι κάτι που πάει και έρχεται, ωστόσο εμείς χαιρόμαστε να βγαίνουν ευχάριστες ειδήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της Νίκης Κώτσου στην Real News ένα νέο ζευγάρι δημιουργείται και δεν το έχουν πάρει πολλοί χαμπάρι.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς Μόλις χθες, Ρένο Ρώτα που αν και δήλωνε έτοιμος να αποκτήσει παιδί με την πρώην σύντροφο του (δείτε το πρόσωπο της) και να πάει ένα βήμα παρακάτω, τα πράγματα ανατράπηκαν και τα τελευταία δύο χρόνια τον βλέπαμε μόνο του.

Τώρα πια, ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ καλά στο ερωτικό κομμάτι, αφού τον θέλουν να έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του Αθηνά Γιακεζόγλου. Το ζευγάρι ηθοποιών και όπως όλα δείχνουν και ζευγάρι στη ζωή ήρθε πολύ κοντά στο σίριαλ.

Οι ρόλοι που παίζουν είναι σίγουρα αντιφατικοί για σχέση, αφού κάνουν τα αδέρφια, ωστόσο όταν ο έρωτας ξυπνάει αυτά είναι δευτερεύοντα. Οι πρώτες φήμες για το ζευγάρι ήρθαν όταν όλοι τους έβλεπαν να φεύγουν μαζί από τα γυρίσματα και να πηγαίνουν βόλτες. Στην αρχή φάνηκε φιλικό, αλλά όσο γινόταν κατ' εξακολούθηση άλλαξαν τα πράγματα. Σίγουρα περιμένουμε κάποια δική τους δήλωση, πάντως ταιριάζουν πάρα πολύ και μακάρι να ισχύουν οι φήμες!

Ρένος - Αθηνά - Μόλις χθες

Λίγα λόγια για την Αθηνά Γιακεζόγλου

Το όνομά της είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί αρκετά από εδώ και πέρα. Η Αθηνά Γιακεζόγλου είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης το 2020 και είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Σκάι, «Μόλις χθες».

Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται τη Λουίζα Κεχαγιά και είναι το μήλο της έριδος ανάμεσα σε δύο φίλους, τον Μιχάλη Γαζή (Αποστόλης Τότσικας) και τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης). Οι δύο άντρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα, μετά από μία σειρά περιπετειών, σκάνδαλα και κρυμμένα μυστικά.

Λουίζα Μόλις Χθες

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ακρόαση για την ανεύρεση της νεαρής πρωταγωνίστριας κράτησε αρκετές εβδομάδες μέχρι ο σκηνοθέτης να επιλέξει την 25χρονη ηθοποιό.