«Του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια» - Η άγνωστη παρεξήγηση του Τσουρού με τον Ρέμο

Όλα όσα ανέφερε on air

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια» - Η άγνωστη παρεξήγηση του Τσουρού με τον Ρέμο

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στο Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του ως σχολιαστής αλλά και για ποια δήλωση του έχει μετανιώσει. Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και πολύ συχνά κάνει αιχμηρές δηλώσεις, όπως αυτή για τον Παντελή Καναράκη.

Επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη για όσα λέει εκτός μόνο από μια περίπτωση που αποκάλυψε και αυτή είναι ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα έχει φροντίσει να ζητήσει συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποιες δηλώσεις που τελικά ήταν υπερβολικές, όταν τον βρήκε σε κάποια παρασκήνια σε εκπομπή της Μενεγάκη.

Oι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού και η δημόσια συγγνώμη

«Γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μας επέλεξαν να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους».

«Με παίρνουν συχνά τηλέφωνα, δεν θεωρώ ότι έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ίσως ήμουν υπερβολικός. Ο μόνος που έκρινα για κάποιους λόγους πιο αυστηρά ήταν ο Αντώνης Ρέμος και του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια. Στον μόνο που δεν είπα αυτά που ήθελα να πω και τα είχα μεγαλοποιήσει για κάποιους λόγους, ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κάποια χρόνια μετά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που είχα πάει καλεσμένος, του είχα ζητήσει συγγνώμη»

Τα καρφιά του Τσουρού στον Ρέμο

Στην εκπομπή Πρω1νό αναφέρθηκαν στην συζήτηση των δύο τραγουδιστών, ενώ ο Κώστας Τσουρός είπε: «Εγώ σαν γενικό σχόλιο θα πω ότι καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε και οι δύο. Κυρίως όμως θα αναφερθώ στο τελευταίο του Αντώνη Ρέμου».

Ο ίδιος είπε ότι αρέσουν στον κόσμο τα τραγούδια τους, ενώ δεν είναι ανάγκη να κάνουν τον ρόλο του δημοσιογράφου , που ο Αντώνης Ρέμος βρίζει. Η Φαίη Σκορδά εξήγησε ότι ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι κάνει μια κουβέντα, ενώ ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε: «Ναι, και είπε μην με βρίζει δεν είμαι δημοσιογράφος. ο Αντώνης Ρέμος αυτή την στιγμή κάνει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο, όπου κάνει συνεντεύξεις. Συνεντεύξεις ποιος κάνε; Οι δημοσιογράφοι ή έστω κάνει δημοσιογραφικό έργο.....θα έπρεπε να ξέρει ότι το δημοσιογραφικό λειτούργημα δεν είναι μόνο αυτό που καλείται ο ίδιος να κάνει και δεύτερον είναι ντροπή, που ο Αντώνης Ρέμος κάνει συνεντεύξεις και το παίζει δημοσιογράφος χωρίς κανένα υπόβαθρο».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: