«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Άννα Μαρία Βέλλη

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος της θείος

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Άννα Μαρία Βέλλη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Άννα Μαρία Βέλλη, καθώς έχασε τον αγαπημένο της θείο. Η γνωστή influencer και youtuber, η οποία πρόσφατα έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής 13/3, αποχαιρέτησε τον συγγενή της, χρησιμοποιώντας μια απλή μαύρη εικόνα και ένα λευκό περιστέρι.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον θάνατο του θείου της

Θρήνος για την Άννα Μαρία Βέλλη

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει κάποια insta stories το απόγευμα της Παρασκευής 17/12 καθώς στράφηκε κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που ήθελε την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή να βρέθηκαν την Δευτέρα 13/12 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη και να μην αντάλλαξαν κουβέντα.

Ωστόσο, η ίδια διέψευσε ότι βρέθηκε στο θέατρο και ισχυρίστηκε μέσα από τα stories της πως είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή αναπαράγει ψευδείς πληροφορίες για το πρόσωπό της. Να τονίσουμε πως η ίδια φαίνεται να έχει χωρίσει με τον Άκη Σβολάκη.

«Θέλω να πω δύο πράγματα: Δεν ήμουν καλεσμένη στην επίσημη πρεμιέρα του κύριου Καπουτζίδη αν και πολύ θα το ήθελα. Η συγκεκριμένη εκπομπή αναπαράγει δεύτερη φορά ψευδείς πληροφορίες για το πρόσωπό μου

Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα της παραπάνω ιστορίας; Η τηλεόραση είναι σαν την ατάκα του πρώην μου όταν τον έπιασα με άλλη: Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Ανάρτηση Άννας Μαρίας Βέλλη κατά Κατερίνας Καινούργιου

Ανάρτηση Άννας Μαρίας Βέλλη

Άννα Μαρία - Ανάρτηση