«Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα...» - Συντετριμμένος ο Παύλος Χαϊκάλης με τον θάνατο του αδερφού του

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χαμό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα...» - Συντετριμμένος ο Παύλος Χαϊκάλης με τον θάνατο του αδερφού του

Μία τεράστια απώλεια αναγκάστηκε να βιώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έχασε τον αγαπημένο του αδερφό. Ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χαμό του αδερφού του στην εκπομπή Super Κατερίνα και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κηδεία.

Ο ηθοποιός ήταν συντετριμμένος και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε ακόμα πολλά να πει στον αδερφό του που δεν πρόλαβε.

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για τον θάνατο του αδερφού του

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που παρευρεθήκατε εδώ, ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη. Ευχαριστώ πολύ για όλη τη διαδικασία. Καλό ταξίδι. Δεν πρόλαβα του πω όσα ήθελα, είχαμε πολλά σχέδια να συζητήσουμε και να κάνουμε εδώ στο χωριό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον αδερφό του Παύλο Χαϊκάλη που έφυγε από την ζωή

Ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν 74 ετών και εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων ενώ, όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο. Εκεί περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και στο λιμάνι, όπου ήταν και μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες.

 Πέθανε ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη

Η μεγάλη του αγάπη όμως και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ίππος», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, ενώ είχε αποκτήσει και δύο γιούς. Σύμφωνα με το patrinews, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.