Πασίγνωστη ηθοποιός: Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου πριν την Μαριόλα - Έχουν μαζί ένα παιδί

Αυτή την σχέση την θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστη ηθοποιός: Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου πριν την Μαριόλα - Έχουν μαζί ένα παιδί

Μπορεί τώρα να είναι παντρεμένος με την Μαριόλα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο) αλλά πίσω του έχει μια άλλη οικογένεια! Ο 21χρονος Αλκιβιάδης είναι γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου. Ο Αλκιβιάδης (δείτε φωτογραφία του εδώ) έχει περάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο στην Νέα Υόρκη και σπουδάζει σκηνοθεσία και σενάριο.

Οι δυο τους έχουν βρει πλέον τους ρυθμούς τους, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου προσπαθεί να διδάξει στον γιο του να είναι ανεξάρτητος για να μπορεί να σταθεί μόνος στα πόδια του.

Η πρώην σύζυγος του Τζώρτζογλου

Η Μαρία Γεωργιάδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σεναριογράφος. Αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εργάζεται ως ηθοποιός από το 1988 σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, ενώ το 1993 έγραψε το πρώτο της σενάριο για την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα τη σειρά Μια υπέροχη ζωή που προβλήθηκε από το Mega Channel και είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

Μαρία Γεωργιάδου πρώην σύζυγος Τζώρτζογλου

Κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός είναι: Αχ Ελένη, Δέκα Μικροί Μήτσοι, Ο κακός βεζύρης, Κωνσταντίνου και Ελένης, Λίφτινγκ, Στη σκιά του πολέμου, Οδός Παραδείσου 7, Λατρεμένοι μου γείτονες και Κλεμμένα Όνειρα.

Από το 2018 μέχρι σήμερα γράφει το σενάριο της καθημερινής δραματικής σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1, που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν, ενώ επίσης έχει έναν ρόλο στο βασικό καστ της σειράς.

Από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου. Το 1997 απέκτησαν τον γιο τους Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου.

«Με τον Στράτο Τζώρτζογλου έχουμε πολύ καλές σχέσεις»

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το πώς αντιμετωπίζει τον γιο της, Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου, και αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στράτο Τζώρτζογλου.

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος μου Αλκιβιάδης. Πάντα τον αντιμετώπιζα σαν ένα μεγάλο παιδί, που ήξερε, καταλάβαινε και μπορούσε να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο», γνωστοποίησε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου για τον γιο της και πρόσθεσε:

«Είμαι κλασική Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική, αισθάνθηκα από τη μία χαρά γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ, τον στόχο του, αλλά από την άλλη φυσικά ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του. Αλλά ειλικρινά άξιζε τον κόπο».

Είναι στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, ανησύχησα με τον κορωνοϊό, ειδικά την πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά-καλά τι είναι. Πρόσεχε πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους», τόνισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, παραχωρώντας σήμερα (22/9/2021) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τέλος, σχετικά με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στράτο Τζώρτζογλου, αποσαφήνισε:
«Με τον Στράτο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε ένα παιδί και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλοί γονείς. Στην "Φάρμα" δεν τον είδα καθόλου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: