"16 μέρες τώρα..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Το βίντεο στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές με την οικογένεια της, αλλά τοποθετείται επίσης και για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Πρόσφατα λοιπόν, η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ δημοσίευσε ένα βίντεο του σταθμού που αφορούσε τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους πολεμικούς ανταποκριτές του.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

«Στην πρώτη γραμμή. Πάντα και παντού. Και είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους μας τους συναδέλφους που 16 μέρες τώρα δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης σε όλα τα μέτωπα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τη ζωή της

Η Σία Κοσιώνη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για τις μεγάλες προσωπικότητες με τις οποίες θα ήθελε να συζητήσει σε ένα φανταστικό σενάριο, για τις αγαπημένες βόλτες της, τα χόμπυ της, τον τρόπο με τον οποίο της αρέσει να ξεκουράζεται, τα αγαπημένα της ακούσματα στη μουσική και πολλά ακόμη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να μιλήσει με αυτές τις προσωπικότητες: «Πολύ δύσκολη η απάντηση, Freddie Mercury, Martin Luther King, Winston Churchill, John F. Kennedy, Leonardo DaVinci».

Όσον αφορά τις βόλτες της ανέφερε πως πάντα το κέντρο της Αθήνας και η Ακρόπολη έχουν την καρδιά της και μάλιστα αναφέρθηκε στην περιοχή της Ακρόπολης ως "αυλή", μιλώντας για την Πλάκα, τα Αναφιώτικα, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο και το Μοναστηράκι.

«Τελευταία, έχω βάλει τον αθλητισμό στη ζωή μου. Παίζω τένις, τρέχω, κάνω ποδήλατο, προσπαθώντας να κρατήσω το σώμα και το μυαλό μου σε εγρήγορση. Φυσικά αγαπώ το διάβασμα, τις ωραίες σειρές και ταινίες και μεγαλώνοντας ένα μικρό παιδί ανακάλυψα πάσο με χαλαρώνουν οι πάσης - φύσεως κατασκευές», είπε για τις αγαπημένες ασχολίες της η δημοσιογράφος.

Τα αγαπημένα της χρώματα είναι το μπλε σκούρο, εμπνευσμένο από το πιο βαθύ μπλε της θάλασσας, που θα έλεγε κανείς πως συνδέετε και με τον τρόπο που χαρακτηρίζει τον εαυτό της, δηλαδή αποτελεσματική, γρήγορη, αλλά και ψύχραιμη, ενώ ροκ, ποπ και κλασική μουσική παίζουν συνήθως στο αυτοκίνητό της ή στο σπίτι της στον ελεύθερό της χρόνο.

«Ακροβατούσα μέσα μου μεταξύ του νεαρού της ηλικίας, της απόλυτης επίγνωσης των κενών μου, της θηριώδους αυτοπεποίθησης, αλλά και της γαϊδουρινής μου ψυχραιμίας», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη της επαφή με την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων σε ηλικία 26 ετών.

Από εκείνη τη μέρα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά, ενώ τα τελευταία χρόνια οι δυσκολίες στη ζωή και στον τηλεοπτικό αέρα είναι μεγαλύτερες. «Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου. Επιπλέον η πολυετής δημόσια έκθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ωριμότητα που έχω πλέον αποκτήσει, με έχουν κάνει έναν άνθρωπο ανθεκτικό, που δύσκολα εκπλήσσεται και ακόμη πιο δύσκολα αιφνιδιάζεται», ανέφερε η Σία Κοσιώνη.

Αυτές οι δυσκολίες «Άλλες λόγω βαθιάς συγκίνησης άλλες λόγω θυμού άνδρες λόγω της έντασης των γεγονότων. Υπήρξαν πολλές στιγμές που χρειάστηκε να επιστρατεύσω υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας για να μην παρασυρθώ συναισθηματικά. Δεν ξεχνώ ποτέ ποιους έχω απέναντί μου και ποια είναι η δική μου υποχρέωση».