«Τα τραγούδια της με κάνουν να...» - Ο Βαγγέλης Περρής "κατακεραύνωσε" την Νατάσα Μποφίλιου

«Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τα τραγούδια της με κάνουν να...» - Ο Βαγγέλης Περρής

Σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα πρόκειται να λάβει μέρος η Νατάσα Μποφίλιου, μια ανακοίνωση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που τόνισαν πως εντάσσει στην ίδια κατηγορία ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία. Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα που πήραν δημόσια θέση ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα Μποφίλιου - Καφετζόπουλου

Το θέμα αυτό συζητήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14/3 στην εκπομπή Πρωινό, με τον Βαγγέλη Περρή να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω».

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πάνου Βλάχου στην Νατάσα Μποφίλιου

Όπως έχει γίνει γνωστό η Νατάσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση έφερε πολλές αντιδράσεις καθώς υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι στοχοποίησαν την ερμηνεύτρια η οποία κατηγορήθηκε ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν»

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο οποίος είχε κάνει εχθές το μεσημέρι 12/3 μια σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό.

Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Ωστόσο, ο Πάνος Βλάχος ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλησε να πάρει θέση μιας και δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Με την Νατάσα».

Ανάρτηση Πάνου Βλάχου