Ανησυχία με την υγεία της Hailey Bieber - Τι ανίχνευσαν οι γιατροί στον εγκέφαλό της

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανησυχία με την υγεία της Hailey Bieber - Τι ανίχνευσαν οι γιατροί στον εγκέφαλό της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το πρωί της Πέμπτης 10/3 η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι με διαταραχή στον εγκέφαλο. Μέχρι στιγμής, οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο το πρόβλημα που εμφάνισε να σχετίζεται με τον Covid-19, αφού είχε νοσήσει πριν λίγες εβδομάδες πριν, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Haily Bieber

Οι ειδικοί ανέφεραν πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει, δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την ηλικία της και εμφανίζονται συνήθως, σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε στο κοινό της πως τελικά, το επεισόδιο δεν οφείλεται στον κορωνοϊό και δήλωσε πως οι γιατροί ανίχνευσαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της.

«Το πρωί της Πέμπτης έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχω έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που μου προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου. Το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα μέσα σε μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης, είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Haily Bieber

Βίντεο δείχνει τον Justin Bieber να φωνάζει στην γυναίκα του

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin βρέθηκαν στο Las Vegas ύστερα από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ένας fan ανέβασε στο twitter ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζει το ζευγάρι να με τους σωματοφύλακές του και τον διάσημο τραγουδιστή να φωνάζει και να κουνά επιδεικτικά το χέρι στη νεαρή σύντροφόw του έπειτα από την συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής Diplo σε night club της περιοχής.

Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο:

Αρκετοί κατηγόρησαν πάντως τον τραγουδιστή για την συμπεριφορά του ενώ υπήρξαν κι αυτοί οι οποίοι δικαιολόγησαν το γεγονός «ρίχνοντας» το φταίξιμο αλλού.

Πάντως φαίνεται πως τα σχόλια ενόχλησαν αρκετά την Hailey αφού η ίδια θέλησε να διαψεύσει τις φήμες για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο σύντροφός της με ένα story στον προσωπικό της λoγαριασμό στο Instagram.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Απλώς μια αναφορά στο πόσο υπέροχο ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τόση πολλή αγάπη. Κάθε άλλο σχόλιο είναι πέρα για πέρα ψέμα».

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω: