Εξοργισμένος ο Βερύκιος για τον Κοντομηνά: «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον...»

Η ανάρτηση στο Twitter

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Εξοργισμένος ο Βερύκιος για τον Κοντομηνά: «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον...»

Φανερά συγκινημένος είναι τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος είναι συντετριμμένος με την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ μάλιστα στην ανακοίνωση του θανάτου του ξέσπασε σε κλάματα. Μέσα από το Twitter ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να εκφράσει την αντιπαράθεση του για τις παραπλανητικές ειδήσεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούσαν την κηδεία του.

Η ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου στο Twitter

«Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ. Ντροπή», έγραψε στο twitter o Δήμος Βερύκιος.

Η Μαρία Κοντομηνά ντυμένη στα μαύρα, στην εξόδιο ακολουθία του πατέρα της Δημήτρη Κοντομηνά

Tο πρωί της Δευτέρας 14/3, πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά, στην Ύδρα, σύμφωνα με επιθυμία του καθώς ήταν το αγαπημένο του νησί, και εκεί στο εξοχικό που διατηρούσε μεταξύ άλλων, απολάμβανε στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης μακριά από την Αθήνα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Παρασκευή 11/3 η οικογένειά του, αποφάσισε η εξόδια ακολουθία να γίνει το πρωί της Δευτέρας στην Ύδρα ενώ η κηδεία θα γίνει την επόμενη μέρα, την Τρίτη στον οικογενειακό του τάφο, στο Α΄ Νεκροταφείο, σε κλειστό κύκλο καθώς θέλουν να θρηνήσουν τον αγαπημένο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από νωρίς την Δευτέρα, συγγενείς του επιχειρηματία ήταν στο νησί προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του, και πρώτη από όλους, η αδυναμία και μεγαλύτερη του αγάπη, η κόρη του Μαρία Κοντομηνά.

Φανερά στεναχωρημένη και λυπημένη, στο πλευρό του συζύγου της έφτασε στην εκκλησία και πέρασε αρκετή ώρα πάνω από το φέρετρο του πατέρα της.

Η Μαρία Κοντομηνά στην εξόδιο ακολουθία του πατέρα τηςΗ Μαρία Κοντομηνά πάνω από το φέρετρο του Δημήτρη Κοντομηνά