"Έβαζα νερό στο κρασί μου..." - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει πρώτη φορά για το στην Υγειά μας

"Έμεινε σκέτο νερό..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολιάστηκε στο πλατό της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, για όσα ανέφερε για το τέλος της εκπομπής Στην Υγεία μας. σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια δεχόταν πράγματα που δεν θα έπρεπε και γι΄αυτόν τον λόγο κουράστηκε και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος, παρά το ποσό που έπαιρνε ως παρουσιαστής της εκπομπής.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για το Στην Υγειά μας

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα “πρέπει να σταματήσω”. Για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.

Είχα κουραστεί λίγο, τα τελευταία δύο χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό. Είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει τελείως αυτό…».

Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει - Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Alpha και του Χρήστου Κούτρα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής 13/3, η επιστροφή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» φαίνεται να γίνεται αρκετά σύντομα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μάλιστα, συζητάει για την επιστροφή της εκπομπής του με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να μπορέσει να βρει τον καταλληλότερο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τα κανάλια με τα οποία συζητάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι η ΕΡΤ και το OPEN, τίποτα όμως προς το παρόν δεν μπορεί θα θεωρηθεί βέβαιο.

Επιπλέον, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά 30 επεισοδίων που ετοιμάζει η ΕΡΤ1 σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά.