Κηδεία Κοντομηνά: Μαυροφορούσα και υποβασταζόμενη η αδερφή του πάνω από το φέρετρο

Όλα όσα έδειξε η κάμερα του Alpha

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Κοντομηνά: Μαυροφορούσα και υποβασταζόμενη η αδερφή του πάνω από το φέρετρο

Σήμερα το πρωί (15/3) πραγματοποιείται η κηδεία του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά. Υπενθυμίζεται ότι πέθανε την Πέμπτη 10/3 μετά από 2 χρόνια δυσκολιών, ενώ πάλευε για την ζωή του μέσα από το νοσοκομείο.

Το πρωί της Δευτέρας 14/3 πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στην Ύδρα, όπου διατηρούσε εξοχικό, ενώ πολλοί συνεργάτες και φίλοι σήμερα δίνουν τα συλλυπητήριά τους, καταθέτοντας ένα στεφάνι. (Δείτε εδώ τι γράφει το στεφάνι της αδερφής του Κίττυς).

Πλάνα από τη κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Στην κηδεία παρευρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Ωστόσο πολλά στελέχη του Alpha δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, καθώς σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε στενό κλοιό. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο δημοσιογράφος και φίλος του εκλιπόντα, Αντώνης Σρόιτερ σκοπεύει να δηλώσει το παρόν σήμερα, ενώ το ίδιο ήθελε να κάνει και η παρουσιάστρια, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της εκπομπής της.

Μαρία Κοντομηνά Κηδεία

Στα πλάνα βλέπουμε και το στεφάνι που προσέφερε η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Alpha, για τον άνθρωπο που βρισκόταν επί σειρά ετών μπροστά από το τιμόνι του καναλιού.

Το στεφάνι του Alpha

Τραγική φιγούρα στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών, που λαμβάνει χώρα η τελετή, είναι η αδερφή του Κοντομηνά, Κίττυ, η οποία φορά μαύρα, κλαίει και είναι υποβασταζόμενη σε συγγενείς της. Στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Happy Day» βλέπουμε πως οι πολλοί δικοί του άνθρωποι αφήνουν και ένα λευκό τριαντάφυλλο στην μνήμη του.

Κίττυ Κοντομηνά κηδεία

Η Κίττυ Κοντομηνά μπροστά από το φέρετρο

Τραγική φιγούρα η Κίττυ Κοντομηνά

Εξοργισμένος ο Βερύκιος για τον Κοντομηνά: «Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον...»

Φανερά συγκινημένος είναι τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος είναι συντετριμμένος με την απώλεια του Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ μάλιστα στην ανακοίνωση του θανάτου του ξέσπασε σε κλάματα. Μέσα από το Twitter ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να εκφράσει την αντιπαράθεση του για τις παραπλανητικές ειδήσεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούσαν την κηδεία του.

«Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον. Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ, ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ. Ντροπή», έγραψε στο twitter o Δήμος Βερύκιος.