Ο Τριαντάφυλλος αδειάζει πρώην συμπαίκτη του στο Survivor 4

Με ποιον πρώην συμπαίκτη δεν θέλει επαφές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τριαντάφυλλος αδειάζει πρώην συμπαίκτη του στο Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 14/3 και μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου, Survivor και για την σχέση του με τους συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως γενικότερα έχει καλές επαφές με όλους, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης μόνο με τον οποίο δεν θέλει επαφές και αυτός είναι ο Κόρο, όπως όλοι τον έλεγαν. Ο Κόρο, μάλιστα, παρακολουθεί εντατικά το νέο Survivor και σχολιάζει συχνά του παίκτες, έχοντας πετάξει καρφιά γα την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη. Η σχέση τους, λοιπόν, είχε έρθει σε ρήξη στο παιχνίδι όταν ο Κόρο άφησε τον Τριαντάφυλλο χωρίς φαγητό για να "πληρώσει" για την συμπεριφορά του.

Γενικότερα, πιστεύει πως ο κόσμος τα γνώριζε όλα αυτά και πως ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο από φαβορί τον έδιωξαν απ΄το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο

«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί».

«Μυαλό δεν βάζετε μαχητούδια...»

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Τριαντάφυλλος πήρε θέση ανοιχτά και δημόσια, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram υπέρ του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι -.

«Πετσόκομμα από Μαρτίκα. Τους τα λέει στα ίσα. Μαχητούδια πάλι δώστε Μαρτίκα και θα μένει έαω το τέλος. Μυαλό δεν βάζετε μάλλον, είδατε τα περσινά πιστολίδια. Τελικά όποιος λέει αλήθεια τον λένε ηθοποιό και σόουμαν;;;; Έτσι είναι αυτά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Σπύρο Μαρτίκα - «Μυαλό δεν βάζετε...»