Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια σε μόλις λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε μια πολύ τρυφερή και γλυκιά ανάρτηση προχώρησε πριν δύο μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της και πριν μερικές μέρες συγκίνησε τους πάντες με όσα ανέφερε για τον θάνατο της μητέρας της.

Αυτή την φορά, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του παππού της, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, μιας και πριν δύο μέρες ήταν η γιορτή του Αγίου Θεοδώρου.

«Χρόνια πολλά στον πολύτιμο παππού μας.. ❤️#Θεόδωρος» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την γιορτή του παππού της

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την γιορτή του παππού της

Τα τρυφερά λόγια της για τον πρώην της, Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ευχάριστη έναρξη για το Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 12/3. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δει όσο μπορεί, με πιο θετική ματιά το σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μιας και στο σπίτι της, υπάρχει μεγάλη γιορτή.

Δημόσιες ευχές έστειλε λοιπόν σε όσους γιορτάζουν, κάνοντας φυσικά αναφορά στους δικούς της Θοδωρήδες. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της με το ίδιο όνομα του πρώην άντρα της. Θοδωρή λένε επίσης και τον ανιψιό της Χρηστίδου και έτσι λοιπόν έστειλε μαζικά φιλιά και ευχές.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως, αν και η Σίσσυ με τον Μαραντίνη δεν είναι πια μαζί και οι δύο πλευρές διατηρούν μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους και αποδεικνύουν συνεχώς πως χώρισαν μόνο σαν ζευγάρι και όχι ως γονείς. Αντίστοιχη κίνηση είδαμε να κάνει και ο τραγουδιστής στα πολύ δύσκολα της μητέρας των παιδιών του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.