«Ο Λαζόπουλος θα έπρεπε...» - Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά

Τι είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Λαζόπουλος θα έπρεπε...» - Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, Τρίτη 15/3, οι συγγενείς και φίλοι στον μεγάλο επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο, ο Δημήτρης Κοντομηνά. Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ήταν και κουμπάρος του, μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη και αναφέρθηκε στο γεγονός του ότι η κηδεία θα γινόταν σε κλειστό κύκλο.

Επίσης μίλησε και για τις απουσίες που παρατήρησε από την κηδεία, όπως αυτή του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σύφωνα με τα λεγόμενα του θα έπρεπε να είναι εκεί.

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και το άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Κοντομηνά

«Εγώ δεν ήξερα ότι είχε μπει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε η ιδιαιτέρα του. Μου είπε ότι “είμαστε σε έναν όροφο στο Υγεία, δεν είναι καλά ο Δημήτρης”. Τρομοκρατήθηκα! Της είπα ότι “θέλω να τον δω, αλλά με όλη τη διακριτικότητα, όποτε είναι πάρε με

Ξέρω ότι πολύς κόσμος που πραγματικά αγαπούσε τον Δημήτρη, πέραν συμφερόντων γιατί περιβαλλόταν και από πολλούς με το συμφέρον. Δεν με πήρε ποτέ και έμαθα ότι ήταν άπαρτο φρούριο ο όροφος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εγώ, που δεν πάω στις κηδείες, αλλά θα πήγαινα στου Δημήτρη. Ξέρω όμως ότι το πράγμα είχε στενέψει, δηλαδή θέλουν να θρηνήσουν το χαμό του προσωπικά και οικογενειακά. Δεν έπαιρνες πράσινο φως για να πας. Αν το έκανα εγώ, θα έκανα υπέρβαση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα έπρεπε να είναι εκεί. Για να μην είναι, δεν θα έχει μπορέσει να πάει. Και το “μπορέσει”, δεν εννοώ ρε παιδί μου εμπόλεμα. Επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάποια στιγμή η ταύτιση ήταν τεράστια και η βοήθεια ήταν γενικότερη από την αρχή του Λάκη μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου».

Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου για την κηδεία του Κοντομηνά

Tο πρωί της Δευτέρας 14/3, πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά, στην Ύδρα, σύμφωνα με επιθυμία του καθώς ήταν το αγαπημένο του νησί, και εκεί στο εξοχικό που διατηρούσε μεταξύ άλλων, απολάμβανε στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης μακριά από την Αθήνα.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Παρασκευή 11/3 η οικογένειά του, αποφάσισε η εξόδια ακολουθία να γίνει το πρωί της Δευτέρας στην Ύδρα, ενώ η κηδεία πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 15/3 στον οικογενειακό του τάφο, στο Α΄ Νεκροταφείο, σε κλειστό κύκλο καθώς θέλουν να θρηνήσουν τον αγαπημένο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα η κάμερα του Alpha και η εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε στο Α' Νεκτροταφείο Αθηνών και κατέγραψε πλάνα από το στεφάνι που έχει καταθέσει η αδερφή του εκλιπόντα, Μαρία. «Αδερφέ μου θα σ' αγαπώ για πάντα. Η Κίττυ σου» του έγραψε χαρακτηριστικά.

Στεφάνι με συλλυπητήρια έστειλε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και πολλοί επιχειρηματίες, συνάδελφοι και εργαζόμενοί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς πέθανε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στο κρεβάτι ενός νοσοκομείο, αφού πάλευε με αρκετές αρρώστιες για περισσότερα από δύο χρόνια. Αρκετοί παρουσιαστές και συνεργάτες του, αποφάσισαν να χαιρετήσουν τον επιχειρηματία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.