«Ήταν ένας άνθρωπος...» - Συγκινημένος ο Τάκης Ζαχαράτος στον αέρα του ΣΚΑΙ με την απώλεια του πατέρα του

Η τρυφερή εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν ένας άνθρωπος...» - Συγκινημένος ο Τάκης Ζαχαράτος στον αέρα του ΣΚΑΙ με την απώλεια του πατέρα του

Στην εκπομπή Αταίριαστοι εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 15/3 ο Τάκης Ζαχαράτος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Strangers in the night” που θα δοθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς.

Ο ίδιος θα πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη παράσταση προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από αυτή, να πάνε σε παιδάκια στην Ουκρανία αλλά και θερμοκοιτίδες. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως θέλει να αφιερώσει την παράσταση αυτήν στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Οι δηλώσεις του Τάκη Ζαχαράτου για την απώλεια του πατέρα του

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και πάντα μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ, θα του αφιερώσω αυτή την παράσταση. Θέλω πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος να τη δει… Θα είναι μια βραδιά που πέρα από τον ιερό σκοπό που έχει, θα μας βοηθήσει να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί έχει παγώσει το αίσθημα.

Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτή την παράσταση να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας, να αγαπηθούμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε, να ξανασυνδεθούμε. Ζούμε μια εποχή που ενώ έχουμε τόσα μέσα για να συνδεόμαστε, είμαστε αποξενωμένοι από τη χαρά και τους ανθρώπους γύρω μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θέλω να σας πω...» - Τα πρώτα λόγια του μετά την κηδεία του πατέρα του

Η κηδεία του πατέρα του Τάκη Ζαχαράτου πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες, με τον ίδιο να επιστρέφει στα social media και να προχωρά στην πρώτη του ανάρτηση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, συγκεκριμένα, ντυμένος στα μαύρα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που έδωσαν δύναμη όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλη μου την οικογένεια. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι να είστε πάντα καλά» ανέφερε συγκινημένος ο Τάκης Ζαχαράτος.