«Τότε είχαμε την τύχη...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το Chart Show

H τοποθέτησή της για την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τότε είχαμε την τύχη...» - Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το Chart Show

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/3) η Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εκδοχή του Chart Show που ξεκίνησε αυτό το Σάββατο (12/3) με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για το Chart Show

«Φυσικά και το είδα! Έχει αρκετές διαφορές το τώρα με το τότε.

Είχαμε την τύχη τότε που ο Alpha είχε πουληθεί να έχουμε στο κανάλι την RTL, τη μαμά εταιρεία του Chart Show.

Τα κάναμε όλα by the book. Είχαμε τους δύο music experts και τον Μίλτο Καρατζά που είναι η εγκυκλοπαίδεια της δισκογραφίας.

Δεν παρέκκλινε τίποτα από τις πωλήσεις της IFPI.

Φέτος, δικαίως η BarkingWell που ανέλαβε την παραγωγή αποφάσισε να στηριχτεί και λίγο στις πωλήσεις, αλλά κυρίως στα views του YouTube και του Spotify», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα λόγια της για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

«Δεν γίνεται να μην κάνουμε ένα σχόλιο, σήμερα ήρθες πάνω στη μέρα που ο πρώην εργοδότης μας αλλά για πάντα εργοδότης μας ήταν η μέρα που ήταν η κηδεία του σήμερα το πρωί και το μάθαμε ξαφνικά γιατί δεν είχαμε πολλές πληροφορίες… σε διάβασα που έγραψες ότι ήταν εκείνος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μία ολοκληρωμένη παρουσιάστρια… ξέρεις πόσες φορές γύρισα στο κεφάλι μου αυτό που είπες γιατί τη Ναταλία την ξέρουμε από τότε που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μεριά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Ουσιαστικά ένιωσα ότι έγινα μία κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε το Μες στην καλή χαρά στον Alpha με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά το 2008…».