Θοδωρής Μαραντίνης: «Με την Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο παραπάνω...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: «Με την Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο παραπάνω...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Οι δυο τους έπαιξαν το γνωστό σε όλους παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις και να την στηρίζει δημόσια.

Η αναφορά του Θοδωρή Μαραντίνη στον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας.

Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο.

Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε για τους γιούς του:

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…».

Οι δημόσιες ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ευχάριστη έναρξη για το Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 12/3. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δει όσο μπορεί, με πιο θετική ματιά το σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μιας και στο σπίτι της, υπάρχει μεγάλη γιορτή.

Δημόσιες ευχές έστειλε λοιπόν σε όσους γιορτάζουν, κάνοντας φυσικά αναφορά στους δικούς της Θοδωρήδες. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της με το ίδιο όνομα του πρώην άντρα της. Θοδωρή λένε επίσης και τον ανιψιό της Χρηστίδου και έτσι λοιπόν έστειλε μαζικά φιλιά και ευχές.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως, αν και η Σίσσυ με τον Μαραντίνη δεν είναι πια μαζί και οι δύο πλευρές διατηρούν μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους και αποδεικνύουν συνεχώς πως χώρισαν μόνο σαν ζευγάρι και όχι ως γονείς. Αντίστοιχη κίνηση είδαμε να κάνει και ο τραγουδιστής στα πολύ δύσκολα της μητέρας των παιδιών του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.