Καυτά φιλιά για τον Πετρή του Σασμού - Αποκλειστικές φωτογραφίες από μαγαζί της Αθήνας

Ξυρίστηκε και είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτά φιλιά για τον Πετρή του Σασμού - Αποκλειστικές φωτογραφίες από μαγαζί της Αθήνας

Ποιος τη χάρη... του Λάμπρου Λάζαρη, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης άρχισαν να μπαίνουν στο μαγαζί του δεκάδες φίλοι, καλεσμένοι και χορεύτριες ντυμένες με πλουμιστά φτερά! Το ωραιότερο συστατικό, φυσικά, ήταν η διοργανώτρια του πάρτι-έκπληξη, η σύντροφός του Δανάη Παππά, που είχε φροντίσει ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια, λίγο μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία.

Ξεκινώντας από τους παρευρισκομένους, η guest list είχε έντονο άρωμα από την... Κρήτη, και συγκεκριμένα από τον «Σασμό» του Alpha, στον οποίο πρωταγωνιστεί εκείνη. Πολύ κέφι από τους: Ευγενία Σαμαρά, Θανάση Πατριαρχέα, Μιχάλη Αεράκη, Βέρα Μακρομαρίδου και Κώστα Νικούλι, που έδωσαν το «παρών» στο “Tekila” του επιχειρηματία, το σημείο συνάντησης για τη μεγάλη βραδιά - αν και στο παρελθόν τούς έχουμε δει όλους μαζί σε διάφορες εξόδους. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο αδελφός του εορτάζοντα, Σπύρος Λάζαρης, με τη σύντροφό του Ευαγγελία Αραβανή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Το θέμα του πάρτι και τα props ήταν εμπνευσμένα από τις Απόκριες (δείτε εδώ βίντεο), με όλους τους καλεσμένους να έχουν μάσκες «Λάμπρος Λάζαρης», ενώ τα πειράγματα στον επιχειρηματία δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά κορυφώθηκαν όσο εκείνος έσβηνε τα κεράκια του, σε μια εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα που έγραφε «Είμαι ένας κουκοσκιάχτης». Το πρώτο φιλί για «χρόνια πολλά» ανήκε στη Δανάη Παππά, με την βραδιά να παίρνει φωτιά μέχρι τις 2 το ξημέρωμα.

Σπύρος Λάζαρης πάρτι περιοδικό you

Ο «Σασμός» είναι... ερωτευμένος

Τον δολοφόνησαν στη σειρά, οπότε μπόρεσε να... απαλλαγεί από το μουστάκι και το μούσι που είχε αφήσει. Λίγα πράγματα άλλαξαν ωστόσο για τον Κώστα Νικούλι, όσον αφορά στις παρέες του, αφού παραμένει στενός φίλος με πολλά μέλη του καστ, κάτι που φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα.

Κώστας Νικούλι σύντροφος περιοδικό YOU σασμός

Ο «Πετρής» του Σασμού ήταν με εκλεκτή παρέα, τη συνάδελφο και επί δύο χρόνια σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά όλο το βράδυ. «Συζούμε εδώ και οκτώ μήνες. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε», παραδεχόταν ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του. Όπως συμπλήρωνε, δεν τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας 8 χρόνων που έχουν, κι ας είναι ο μικρότερος σε αυτή την σχέση.

Κώστας Νικούλι σύντροφος

Περισσότερα στο νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 16/3, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ