"Πήγαν να την φάνε..." - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την Σμαράγδα Καρύδη

Ωμοφαγία και κανιβαλισμός...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό βήμα, βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος την Τρίτη 15/3 και μίλησε για το Metoo, την ανθρωποφαγία που υπάρχει στον χώρο, αλλά και για την δήλωση της Σμαράγδας Καρύδη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε για την Σμαράγδα Καρύδη πως δεν διαφωνεί με την άποψή της και μάλιστα θεωρεί απαράδεκτο που ο κόσμος και ιδιαίτερα οι άνθρωποι του χώρου την "έκραξαν", ενώ για τον Παύλο Χαϊκάλη επισήμανε πως μάλλον έκανε "κουταμάρες".

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για την Σμαραγδα Καρύδη

«Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα.

Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου μας σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε; Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι κι αυτό με πειράζει πιο πολύ», δήλωσε για την ηθοποιό.

Όσον αφορά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε θέματα κακοποίησης και σχετίζονται με το Metoo, προσέθεσε:«Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για τόσο σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει».

"Έβαζα νερό στο κρασί μου..." - Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το στην Υγειά μας

Ο ηθοποιός δήλωσε, επίσης, πως τα τελευταία χρόνια δεχόταν πράγματα που δεν θα έπρεπε και γι΄αυτόν τον λόγο κουράστηκε και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος, παρά το ποσό που έπαιρνε ως παρουσιαστής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα “πρέπει να σταματήσω”. Για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.

Είχα κουραστεί λίγο, τα τελευταία δύο χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό. Είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει τελείως αυτό…».