Πέτρος Φιλιππίδης: Την Παρασκευή καταθέτει η πρώτη μάρτυρας - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Τεργιάκη

«Θα κάνει μια σοκαριστική περιγραφή των όσων έζησε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Την Παρασκευή καταθέτει η πρώτη μάρτυρας - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Τεργιάκη

Την ερχόμενη Παρασκευή 18/3 έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, την Παρασκευή θα καταθέσει η πρώτη μάρτυρας.

Λίγες ώρες πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός, το Πρωινό έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα θα καταθέσει η Εβελίνα Παπούλια, τα οποία προκαλούν αποτροπιασμό. (Δείτε εδώ τι θα καταθέσει η ηθοποιός)

Τι θα καταθέσει η πρώτη μάρτυρας στη δίκη Φιλιππίδη

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως: «Η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει στο δικαστήριο θα κάνει μια σοκαριστική περιγραφή των όσων έζησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θα πει ότι κάποια στιγμή είχαν εξωσυζυγική σχέση, όμως, επειδή ήταν νεαρή σε ηλικία και την χειραγωγούσε, είχε μια πολύ άσχημη κατάληξη θα πω εγώ.

Θα τα περιγράψει στο δικαστήριο και θα πει ότι τα όσα έζησε ήταν φρικιαστικά και πως αλλιώς ξεκίνησε η σχέση και αλλιώς στην πορεία βγήκε μπροστά της ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Επιδεινώθηκε η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν από την δίκη. Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε το χρόνιο πρόβλημα που έχει, το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί. Μάλιστα, έχει αλλάξει κατά πολύ η εικόνα του, αφού έχασε 25 κιλά.

«Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί. Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκα.

«Εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει. Η πρόθεση του δικηγόρου του είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή», κατέληξε.