Εξελίξεις με την επιστροφή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ - Το ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο

Τι είπε παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την επιστροφή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ - Το ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο

Για την μετάδοση των εξελίξεων σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Open και του ΣΚΑΪ σταμάτησαν για ορισμένο χρονικό διάστημα την μετάδοσή τους.

Μία από αυτές ήταν και η εκπομπή Love it με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, όμως, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της. Λίγες μέρες πριν μάλιστα, η ίδια απάντησε σε όσους γελούσαν με το κόψιμο της εκπομπής της. Γενικότερα, έχει γίνει μεγάλο σούσουρο γύρω από αυτή την απόφαση και φαίνεται πως η Ιωάννα Μαλέσκου θέλει να κλείσει στόματα με την ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Σας λείψαμε; Από αύριο ζωντανά κοντά σας με Love It» , έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram σε μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον σκύλο της στο αμάξι της.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μέχρι αυτή την ώρα, βέβαια, Οι Αταίριαστοι παραμένουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με διευρυμένη παρουσία ακόμη και στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

ΣΚΑΪ: Ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι την επόμενη σεζόν;

Μπορεί να έχουν σταματήσει την κανονική ροή τους οι εκπομπές, όπως είχε κάνει το Love it της Ιωάννας Μαλέσκου, και να έχουν δώσει χώρο στις εξελίξεις του πολέμου και στην ενημέρωση, ωστόσο το τηλεοπτικό μέλλον κάποιων εκπομπών είναι ακόμα στο τραπέζι και υπο συζητήσεις.

Οι φήμες για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ βρίσκονται σχεδόν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν στο… πινάκιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Η απόφαση του ΣΚΑΪ να ρίξει μεγαλύτερο μέρος στην ενημέρωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φούντωσε ξανά τα σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι αποφάσεις τόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα θα ληφθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα έχουν συμβόλαιο 1+1 έτος και όλα τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι πιθανά, από το να μείνουν ή να αλλάξουν ζώνη, έως και να μην ανανεώσουν, καθώς η κατάσταση στον ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα ρευστή.