Σωτήρης Καλυβάτσης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ο Αντώνης Κανάκης, δεν...»

Η συνέντευξη του ηθοποιού στην «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Καλυβάτσης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ο Αντώνης Κανάκης, δεν...»

Το πρωί της Τετάρτης 15/3 η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο ηθοποιός μίλησε για την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί και θα αντικαταστήσει τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη, «Καρδίτσα Forever», αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και στους πρώην συναδέλφους του, τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα ο Καλυβάτσης θυμήθηκε και μοιράστηκε και την περίοδο που έφυγε από τους ΑΜΑΝ. (Δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που τα έσπασαν Καλυβάτσης - Κανάκης)

Η συνέντευξη του Σωτήρη Καλυβάτση

«Προσωπικά δεν γνωρίζω τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει κάποτε στην ΕΡΤ που είχε μια εκπομπή. Καμία σχέση μαζί του. Ε ήξερα ότι το χιούμορ του είναι λίγο πικάντικο» δήλωσε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όταν έφυγα από την Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα έγιναν διάφορες αλλαγές. Έχω κάνει πράγματα, έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις. Δεν ένιωσα παρατημένος… Ίσως υπήρχε μια δυσκολία με το κανάλι, με το οποίο συνεργαζόμασταν. Αυτό κάποια στιγμή το ένιωσα. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα» τόνισε για το τέλος των ΑΜΑΝ.

«Δεν νομίζω ότι οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου φαίνεται κουλό να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά και να λες “Α δείτε τι έκανα χθες και έκανα αναρτήσεις”. Έχω την αίσθηση ότι αυτές οι αναρτήσεις και αυτά που έκανε δεν τα γνώριζαν οι άλλοι. Απ’ όσο ξέρω και τον Αντώνη Κανάκη, δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως»

Το πρωί της Δευτέρας 7/3 ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo δηλώνοντας χαρακτηριστικά «πως τίποτα πλέον δε μπορεί να σταθεί ικανό να τον σοκάρει μετά από όλα όσα έχουμε δει και ακούσει».

«Γανωθήκαμε μου φαίνεται. Ακούμε, το καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Τι να μας σοκάρει παραπάνω; Έχει κι άλλα να δούμε, είμαι σίγουρος. Μας χρειάζεται ένα διάλειμμα, όχι διάλειμμα κουκουλώματος όμως, να βάλουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Εδώ και χρόνια τα έχω διαχωρίσει. Στη δουλειά πάμε για τη δουλειά, δεν πάμε για να τα φτιάξουμε, να γίνουμε φίλοι. Θέλω να γίνεται η δουλειά. Ο καθένας μπορεί να έχει ιδιοτροπίες όμως κάνουμε τη δουλειά μας και πάμε παρακάτω» είπε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα. Το ευχαριστήθηκα γιατί για 4-5 χρόνια ήμουν ασταμάτητος. Το είδα σαν δώρο. Στην αρχή το διασκέδασα. Μετά έπρεπε κάτι να κάνω. Αρχίσαμε τα ντουλάπια, να βιδώμουμε».