«Έκανε επιτυχία 70% και ξεχάστηκε!» - Ξέσπασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για γνωστή τηλεοπτική σειρά

«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έκανε επιτυχία 70% και ξεχάστηκε!» - Ξέσπασε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για γνωστή τηλεοπτική σειρά

Καλεσμένος στο Στούντιο 4, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, βρέθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Με αφορμή την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Φτηνά τσιγάρα», ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του διαδρομή ενώ θέλησε να μοιραστεί και πληροφορίες που ίσως το τηλεοπτικό κοινό να μην γνωρίζει.

Πρόσφατα μάλιστα, είχε τοποθετηθεί πολλές φορές, για τα ζητήματα των κακοποιητικών συμπεριφορών και των καταγγελιών στο χώρο της υποκριτικής, όταν άρχισαν δηλαδή να βγαίνουν στο φως.

Η αποκάλυψη του Ρένου Χαραλαμπίδη για επιτυχία του που έκανε 70% τηλεθέαση

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε: «τότε υπήρχε το περιβόητο τρικάμερο, ένα είδος τηλεόρασης σε πλατό που θεωρούνταν χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Δηλαδή ήταν ένα σετ με τρεις κάμερες και έπαιζαν οι ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο βεβαίως ήταν και το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» το οποίο και θεωρούταν δεύτερης ποιότητας».

«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ «Με τα παντελόνια κάτω» το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα».

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Εκείνη την εποχή γυρίζονταν τρομερές ποιοτικές παραγωγές, οι οποίες ξεχάστηκαν. Πανάκριβα σίριαλ εποχής με ηθοποιούς καταξιωμένους και με σοβαρά προφίλ που έκαναν τηλεθέαση και χάθηκαν στο ποτάμι της λήθης. Σειρές όμως σαν τη δικιά μας, που ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, έμειναν. Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» επαναλήφθηκε πέρσι στην καραντίνα μεσημέρι και έκανε αδιανόητη τηλεθέαση 20 χρόνια μετά. Έχω παίξει και σε δουλειές που δεν ήταν καλές, αλλά εγώ ήμουν καλός και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω».

"Είναι ένας βλάκας, βλάκας, βλάκας" - Απίστευτο ξέσπασμα Χαραλαμπίδη

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και προφανέστατα, σαν αγαπημένος και γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την υπόθεση που έχει προκύψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Κανείς δεν περίμενε, όμως, σίγουρα να ακούσει αυτές τις λέξεις που τελικά βγήκαν από το στόμα του!

«Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνέχισε: «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι».

«Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε, είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας… Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει… ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν», πρόσθεσε επίσης ο Ρένος Χαραλαμπίδης.