Η Σία Κοσιώνη "λιώνει" στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Οι δημόσιες ευχες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σία Κοσιώνη

Όπως είναι λογικό, ο Κώστας Μπακογιάννης από τα πρωί της Τετάρτης 16/3 δεν έχει σταματήσει να δέχεται αμέτρητες ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα μιας και έχει τα γενέθλιά του. Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη του σύζυγος, Σία Κοσιώνη βρήκε την αφορμή προκειμένου να του ευχηθεί δημόσια με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Κώστα Μπακογιάννη να χαμογελάει με την ίδια να προσθέτει στην ανάρτησή της το «Happy Birthday» μαζί με κόκκινες καρδιές, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς τον σύζυγό της. Μάλιστα πρόσφατα δέχθηκε «πυρά» από τον Αντώνη Κανάκη εξαιτίας μίας ατάκας της για τα χιόνια και την Αττική Οδό.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη - Ανάρτηση

«Τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη...» - Η Σία Κοσιώνη "έσπασε" τη σιωπή της για τον γάμο της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ βρέθηκε η Σία Κοσιώνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και σε όσα συμφώνησαν ώστε να μην παρεμβαίνει με κάποιο τρόπο ο ένας στη δουλειά του άλλου.

Η αλήθεια είναι πως ο γάμος της με τον Κώστα Μπακογιάννη έχει αποτελέσει πολλές φορές αφορμή για να τη σχολιάσουν.

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για τον αν ζητάει "ρουσφέτια" από τον σύζυγό της: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».