Στιγμές ευτυχίας για την Άντζελα Γκερέκου

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Άντζελα Γκερέκου

Η χρονιά αυτή ήταν αρκετά δύσκολη για την Άντζελα Γκερέκου όσο αναφορά την προσωπική της ζωή καθώς πριν από λίγους μήνες άφησε την τελευταία του πνοή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Τόλης Βοσκόπουλος προκαλώντας θλίψη τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη τους, που είχαν αποκτήσει.

Μάλιστα, την βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει αρκετά ευχάριστα νούμερα τηλεθέασης. Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε να απολαύσει μία βόλτα με τη μητέρα της στον Εθνικό Κήπο. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί σχετικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι αναρτήσεις της Άντζελας Γκερέκου

Η πραγματική αιτία - Γιατί ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έκανε δεύτερο παιδί με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έμειναν μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες. Το 1995 ο γνωστός τραγουδιστής γνώρισε την ηθοποιό και πρώην βουλευτή στο On the Rocks στην Βάρκιζα. Όχι μόνο την πρόσεξε αλλά αναφώνησε «τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Ένα χρόνο μετά στις 2 Αυγούστου 1996 παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr