Kylie Jenner: Η σπάνια εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την επιλόχειο κατάθλιψη

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Kylie Jenner: Η σπάνια εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την επιλόχειο κατάθλιψη

H Kylie Jenner αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα παγκοσμίως όπου απασχολεί ιδιαίτερα τόσο με την προσωπική της ζωή όσο και με την επαγγελματική καθώς είναι επιχειρηματίας. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν δημοσίευε τόσο συχνά προσωπικές της στιγμές.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για πρώτη φορά λέγοντας πως έχει επιλόχειο κατάθλιψη. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ευάλωτη, προσωπική στιγμή έξι εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της, Wolf.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μαμάδες με επιλόχειο: η επιλόχειος δεν είναι εύκολη. «Η εμπειρία για μένα προσωπικά υπήρξε λίγο πιο δύσκολη από εκείνη με την κόρη μου.

Δεν είναι εύκολο ψυχικά, σωματικά, πνευματικά, είναι απλά τρελό. Και ναι, δεν ήθελα απλώς να επιστρέψω χωρίς να το πω αυτό, μπορεί να φαίνεται πολύ πιο εύκολο για άλλους ανθρώπους, αλλά δεν ήταν εύκολο για μένα. Δεν πίστευα καν ότι θα έκανα αυτήν την προπόνηση σήμερα. Αλλά είμαι εδώ, και νιώθω καλύτερα.

Οπότε καταλαβαίνετε! Είναι οκ να μην είσαι καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πίεζα λίγο τον εαυτό μου… Και απλώς υπενθυμίζω συνέχεια στον εαυτό μου ότι έφτιαξα έναν ολόκληρο άνθρωπο, ένα όμορφο υγιές αγόρι. Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας για να “επιστρέψουμε”. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, μετά τη γέννηση. Οπότε, ναι, απλώς στέλνω λίγη αγάπη. Σας αγαπώ παιδιά!».

Η ανάρτηση της Kylie Jenner

To post που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια likes

Η γνωστή influencer Kylie Jenner έχει συνηθίσει τους φαν της με επαγγελματικές φωτογραφίες στο instagram και γενικά έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό, όπου έχει στηθεί όλη η δημοσιότητα της και η επαγγελματική της πορεία μέχρι στιγμής. Ο λογαριασμός της έχει πολλούς ακολούθους και οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν άπειρα like, ενώ τα σχόλια είναι αποθεωτικά κάθε φορά. Φαίνεται πως έχει ένα απίστευτα υποστηρικτικό κοινό, όπου την ακολουθούν σε ό,τι και να κάνει.

Κατά καιρούς έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις της και σίγουρα είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες στο instagram και στη showbiz. Αυτή τη φορά κατάφερε να ενθουσιάσει αλλά και να μαγέψει τους ακολούθους της με μία ακόμη φωτογραφία που έσπασε τα κοντέρ. Άκρως καλοκαιρινή και εντυπωσιακή έκανε το κοινό της να παραληρεί.

Η Kylie Jenner με μαγιο

Παρουσιάζεται με ένα σούπερ καλοκαιρινό σατέν ροζ μπικίνι, ανέμελη και πανέμορφη όπως πάντα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναδεικνύει τις καμπύλες της όπως άλλωστε φροντίζει να κάνει πάντα. Με το που ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τα likes έπεσαν βροχή, ενώ σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια likes. Φυσικά όσο περνάνε οι ώρες ο αριθμός όλο και μεγαλώνει, ενώ τα σχόλια είναι πάνω από 47 χιλάδες.

Όπως όλα δείχνουν η γνωστή influencer, γίνεται όλο και πιο γνωστή χωρίς όμως να κάνει... τίποτα. Οι θαυμαστές της την ακολουθούν ό,τι και να κάνει και αποτελεί πρότυπο για πολλούς, ειδικά σε πιο νεαρή ηλικία. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram παρουσιάζει τη σειρά καλλυντικών της, προωθεί προιόντα και ό,τι φοράει αποτελεί must!

Η Kylie Jenner ανεέβασε φωτογραφία και τα likes έπεσαν βροχή

Μπορεί αυτοί οι αριθμοί να μας φαίνονται τιτανομέγιστοι, αλλά για την Kylie Jenner είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, καθώς ο λογαριασμός της στο instagram όλο και μεγαλώνει. Η δημοσιότητα που έχουν πάρει οι αδερφές Jenner οφείλεται φυσικά και στις ετεροθαλείς αδερφές τους, Kardashian, που σίγουρα ακολουθούν όλες τον ίδιο δρόμο και την ίδια πορεία.