«Σούσουρο» στο Instagram με τη νέα ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα - Χιλιάδες οι αντιδράσεις

Από τα backstage του X-Factor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο Instagram με τη νέα ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα - Χιλιάδες οι αντιδράσεις

Η μεγάλη πρεμιέρα του X-Factor βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά και έτσι ο Χρήστος Μάστορας δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο πρότζεκτ του Mega στο οποίο θα συμμετέχει.

Το πρωί της Τετάρτης (16/3) ο αγαπημένος τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Αμέσως μετά την απολαυστική συζήτησή τους, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια πόζαραν μαζί στα backstage του μουσικού show και έβγαλαν την πιο απολαυστική φωτογραφία, οι οποία έφερε χιλιάδες αντιδράσεις στο Instagram.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα με τη Δανάη Μπάρκα

«-Γιατρέ έχω ένα πλάκωμα στην καρδιά

-Έλα μωρέ γκρινιάρη… Σαν παιδάκι κάνεις.

-Εεε.. είστε σίγουρα ψυχίατρος;

-50 ευρώ», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην επική λεζάντα της φωτογραφίας του.

Η αναφορά του Χρήστου Μάστορα στις δηλώσεις μεγάλων καλλιτεχνών

«Όταν ξεκινήσαμε ως μπάντα δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έχει τόση διάρκεια η φάση μας. Πιστεύαμε πάρα πολύ στο πρώτο τραγούδι, στο πρώτο single. Την εποχή του «Έλεγες» αισθανόμουν ότι, έδινα πολλά παραπάνω από όσα έπαιρνα από αυτό που συνέβαινε. Νομίζω πως η κατανόηση από τα παιδιά ήταν αυτή που με βοήθησε. Μοιράστηκα την ανησυχία μου το αν δηλαδή θα μπορώ να ανταπεξέλθω και στο πόση προσοχή λαμβάνω εγώ, σε συνάρτηση με το ποσά δίνω γι’ αυτήν τη μπάντα», τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.

Για τα social media και την οικογένειά του, ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε στη Δανάη Μπάρκα πως, «Είμαι πολύ της οικογένειας. Νομίζω από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. Το σκέφτομαι δεκαπέντε χιλιάδες φορές, όταν πάω να ανεβάσω κάτι στα social.

Πάντα κάθομαι διαβάζω σχόλια, κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί, να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον». Όλο αυτό που συμβαίνει με το «cancel culture» είναι λίγο παράξενο. Πρέπει όντως κάποιες απόψεις να φιλτράρονται καλυτέρα, γιατί έχουν γίνει τεράστιες γκάφες τελευταία από πολύ μεγάλους καλλιτέχνες», κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.