Εκείνη 38 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Δεν φαίνεται καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη 38 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Μετά από 11 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση για την επέτειό τους) και 6 παιδιά, μπορεί κανείς να πει ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της ελληνικής showbiz.

Το ζευγάρι πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο μπασκετμπολίστας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 24 Ιουνίου του 2011, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή με την Ολυμπία Χοψονίδου υπέρλαμπρη στο κλασικής γραμμής ιβουάρ νυφικό της και τον Βασίλη Σπανούλη πανευτυχή δίπλα της.

Η διαφορά ηλικίας του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ που μέχρι και οι ηλικίες τους είναι κοντινές. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1982 και έτσι σύντομα θα κλείσει τα 40, ενώ η σύζυγός του, στις 7 Ιουνίου του 1983, επομένως σύντομα θα γίνει 39.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης διαφορά ηλικίας

«Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/9) ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τις θυσίες που έκανε εκείνη για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας μίλησε για την καριέρα του καθώς και για την μεγάλη απόφαση που πήρε φέτος το καλοκαίρι, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, μερικές μέρες πριν είχε πραγματοποιηθεί και η τελετή αποχαιρετισμού του από τον Ολυμπιακό.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.